YUNUSERME’NİN MİNİKLERİ TİYATRODA EĞLENECEK

YUNUSEMRE 13.11.2025 - 12:58, Güncelleme: 13.11.2025 - 12:58
 

YUNUSERME’NİN MİNİKLERİ TİYATRODA EĞLENECEK

Yunusemre Belediyesi, ara tatilde çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi amacıyla Bizim Ayşe Abur Cubur Krallığı’nda oyununu minik izleyicilerle buluşturuyor. 14 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda sahnelenecek olan oyun, ücretsiz olarak izlenebilecek.
Yunusemre Belediyesi, çocuklara tiyatroyu sevdirmek ve onlara keyifli bir gün yaşatmak amacıyla müzikli-danslı çocuk tiyatrosu Bizim Ayşe Abur Cubur Krallığı’nda oyununu minik izleyicilerle buluşturuyor. OYUN ÜCRETSİZ 14 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda sahnelenecek olan oyun, ücretsiz olarak izlenebilecek. 6 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden tiyatro oyununda, eğlenceli sahneler eşliğinde sağlıklı beslenmenin önemi ve abur cubur alışkanlıklarının olumsuz etkileri anlatılıyor. Müzik, dans ve renkli karakterlerle dolu bu oyun, çocuklara hem eğlenceli hem öğretici bir deneyim sunacak. BAŞKAN BALABAN'DAN DAVET Ara tatili en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocukları ve velileri oyuna davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Çocuklarımızın kültür ve sanatla iç içe büyümesi bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerle hem eğleniyorlar hem de önemli değerleri öğreniyorlar. Tüm minik tiyatroseverleri ‘Bizim Ayşe Abur Cubur Krallığı’nda’ oyununa bekliyoruz” dedi.  Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM
Yunusemre Belediyesi, ara tatilde çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi amacıyla Bizim Ayşe Abur Cubur Krallığı’nda oyununu minik izleyicilerle buluşturuyor. 14 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda sahnelenecek olan oyun, ücretsiz olarak izlenebilecek.

Yunusemre Belediyesi, çocuklara tiyatroyu sevdirmek ve onlara keyifli bir gün yaşatmak amacıyla müzikli-danslı çocuk tiyatrosu Bizim Ayşe Abur Cubur Krallığı’nda oyununu minik izleyicilerle buluşturuyor.

OYUN ÜCRETSİZ

14 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu’nda sahnelenecek olan oyun, ücretsiz olarak izlenebilecek. 6 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden tiyatro oyununda, eğlenceli sahneler eşliğinde sağlıklı beslenmenin önemi ve abur cubur alışkanlıklarının olumsuz etkileri anlatılıyor. Müzik, dans ve renkli karakterlerle dolu bu oyun, çocuklara hem eğlenceli hem öğretici bir deneyim sunacak.

BAŞKAN BALABAN'DAN DAVET

Ara tatili en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocukları ve velileri oyuna davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Çocuklarımızın kültür ve sanatla iç içe büyümesi bizim için çok önemli. Bu tür etkinliklerle hem eğleniyorlar hem de önemli değerleri öğreniyorlar. Tüm minik tiyatroseverleri ‘Bizim Ayşe Abur Cubur Krallığı’nda’ oyununa bekliyoruz” dedi. 

Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.