YÜREKLERİ AĞZA GETİREN YANGIN

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2026 - 10:28, Güncelleme: 27.04.2026 - 10:32
 

YÜREKLERİ AĞZA GETİREN YANGIN

Manisa'nın Demirci ilçesinde bir ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince soruşturma başlatıldı.
İlçeye bağlı Ören Mahallesi yaren kaşında İbrahim Bilgin'e ait müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin çatıdan yükseldiğini gören mahalle sakinleri İtfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. ALEVLER KONTROL ALTINDA Mahalle sakinleri, evde yaşayan 4 kişiyi ve ahırda bulunan hayvanları tahliye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye ekipleri ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri yaklaşık 2 saat süren yoğun müdahale sonucu alevleri kontrol altına alarak, bitişiğinde bulunan evlere sıçramasını önledi. GDZ elektrik ekiplerince yangın söndürme çalışmalarının güvenli bir şekilde yapılabilmesi için mahalle genelinde elektrikler kesildi. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Mahalle sakinleri de yangın söndürme çalışmalarının etkin bir şekilde yapılabilmesi için römorklarla itfaiye araçlarına su takviyesinde bulundu. Mahalleye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince dumandan etkilenen Fadime Nur Bilgin (18) Demirci Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangınla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince soruşturma başlatılırken, soğutma çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. (İHA)
Manisa'nın Demirci ilçesinde bir ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince soruşturma başlatıldı.

İlçeye bağlı Ören Mahallesi yaren kaşında İbrahim Bilgin'e ait müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin çatıdan yükseldiğini gören mahalle sakinleri İtfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.

ALEVLER KONTROL ALTINDA

Mahalle sakinleri, evde yaşayan 4 kişiyi ve ahırda bulunan hayvanları tahliye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye ekipleri ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri yaklaşık 2 saat süren yoğun müdahale sonucu alevleri kontrol altına alarak, bitişiğinde bulunan evlere sıçramasını önledi. GDZ elektrik ekiplerince yangın söndürme çalışmalarının güvenli bir şekilde yapılabilmesi için mahalle genelinde elektrikler kesildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Mahalle sakinleri de yangın söndürme çalışmalarının etkin bir şekilde yapılabilmesi için römorklarla itfaiye araçlarına su takviyesinde bulundu. Mahalleye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince dumandan etkilenen Fadime Nur Bilgin (18) Demirci Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangınla ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince soruşturma başlatılırken, soğutma çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.