A Milli Takım Raleigh’de

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2025 - 14:04, Güncelleme: 09.06.2025 - 10:37
 

A Milli Takım Raleigh’de

A Milli Takım Raleigh’de
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ikinci hazırlık maçında 2026 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahiplerinden Meksika ile karşılaşacak A Milli Takım, müsabakanın oynanacağı Kuzey Carolina eyaletinin Raleigh şehrine geldi.Hartford yakınlarındaki Bradley Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan uçakla yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Raleigh-Durham Havalimanı’na gelen A Milli Takım kafilesi, apronda Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosu Resul Şahinol ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. Daha sonra otobüsle konaklayacakları otele geçen A Milliler, istirahate çekildi.A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Orkun Kökçü, bugün yerel saatle 14.00’te (TSİ 21.00) maçın oynanacağı Kenan Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlıların Meksika maçı öncesinde stadyumda yapacağı antrenman ise yerel saatle 17.30’da (TSİ 00.30) başlayacak.Meksika - Türkiye karşılaşması 11 Haziran Çarşamba günü sabaha karşı 04.00’te Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kentindeki Kenan Stadyumu’nda oynanacak.
A Milli Takım Raleigh’de
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ikinci hazırlık maçında 2026 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahiplerinden Meksika ile karşılaşacak A Milli Takım, müsabakanın oynanacağı Kuzey Carolina eyaletinin Raleigh şehrine geldi.
Hartford yakınlarındaki Bradley Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan uçakla yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Raleigh-Durham Havalimanı’na gelen A Milli Takım kafilesi, apronda Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosu Resul Şahinol ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. Daha sonra otobüsle konaklayacakları otele geçen A Milliler, istirahate çekildi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Orkun Kökçü, bugün yerel saatle 14.00’te (TSİ 21.00) maçın oynanacağı Kenan Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlıların Meksika maçı öncesinde stadyumda yapacağı antrenman ise yerel saatle 17.30’da (TSİ 00.30) başlayacak.
Meksika - Türkiye karşılaşması 11 Haziran Çarşamba günü sabaha karşı 04.00’te Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kentindeki Kenan Stadyumu’nda oynanacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.