ACUN ILICALI’NIN 'KANSIZ' SÖZLERİNE SERKAY TÜTÜNCÜ'DEN TOKAT GİBİ YANIT

MAGAZİN 28.10.2023 - 12:29, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:29
 

ACUN ILICALI’NIN 'KANSIZ' SÖZLERİNE SERKAY TÜTÜNCÜ'DEN TOKAT GİBİ YANIT

Acun Ilıcalı'nın "Nankör insan, kansız adam sevmem" dediği eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'den gelen sert cevap: "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim."
Nur Tuğba İle Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş' dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" cevabını verdi. SERKAY TÜTÜNCÜ: NE KADAR AYIP YAPTIĞIN Ilıcalı'nın sözlerinden sonra herkesi aklına yarışmadan sonra oyunculuk yapmaya başlayan ve şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Serkay Tütüncü geldi. Ilıcalı'nın sözlerine Instagram hesabından cevap veren yakışıklı oyuncu ise şunları söyledi: "Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, kanal sahibisin falan. Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacına 'kansız' diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi, çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim. Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum, nedenlerini sana gayet güzel bir dille anlatmıştım ve bir çoğunda 'haklı olabilirsin, kaçırmış olabiliriz' demiştin. Para Bende'yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim. Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim. (Bunu da telefonda sana söylemiştim.)" "SANA EL PENÇE OLMAK GEREKİYOR KANSIZ OLMAMAK İÇİN" "Ama yine dinlememişsin belli ki. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım kusuruma bakmayacaksın. Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum, elemelere geldim seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti. Kariyerimi All Star şampiyonluğu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detaylara girmeyeyim bence iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah." Haber Merkezi  
Acun Ilıcalı'nın "Nankör insan, kansız adam sevmem" dediği eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'den gelen sert cevap: "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim."

Nur Tuğba İle Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş' dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" cevabını verdi.

SERKAY TÜTÜNCÜ: NE KADAR AYIP YAPTIĞIN

Ilıcalı'nın sözlerinden sonra herkesi aklına yarışmadan sonra oyunculuk yapmaya başlayan ve şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Serkay Tütüncü geldi. Ilıcalı'nın sözlerine Instagram hesabından cevap veren yakışıklı oyuncu ise şunları söyledi: "Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, kanal sahibisin falan. Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacına 'kansız' diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi, çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim. Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum, nedenlerini sana gayet güzel bir dille anlatmıştım ve bir çoğunda 'haklı olabilirsin, kaçırmış olabiliriz' demiştin. Para Bende'yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim. Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim. (Bunu da telefonda sana söylemiştim.)"

"SANA EL PENÇE OLMAK GEREKİYOR KANSIZ OLMAMAK İÇİN"

"Ama yine dinlememişsin belli ki. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım kusuruma bakmayacaksın. Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum, elemelere geldim seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti. Kariyerimi All Star şampiyonluğu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detaylara girmeyeyim bence iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah." Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.