AK PARTİLİ HIZLI'NIN ELEŞTİRİLERİNE CHP'Lİ ÖZALPER'DEN SERT YANIT

SİYASET 22.05.2024 - 15:33, Güncelleme: 22.05.2024 - 15:46
 

AK PARTİLİ HIZLI'NIN ELEŞTİRİLERİNE CHP'Lİ ÖZALPER'DEN SERT YANIT

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’nın basın toplantısında yaptığı eleştiriye yanıt verdi. Başkan Özalper, “Halkın acı gününde de mutlu gününde de yanında olmayanlar, bayram kutlamalarına gelmeyen ya da geç kalanlar bize siyasi ilke dersi vermeye kalkmasın, atmaya çalıştıkları taşın altında kalırlar” açıklamasında bulundu.
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’nın düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. “DEVLET ADABINI BİLEN BİR PARTİYİZ” “Bizi siyasi ilkesizlikle suçlayacak son grup AK Parti’dir” diyen CHP’li Özalper, “AK Partili mevkidaşımın basın açıklamasında partime ve şahsıma yönelik eleştirilerini gördüm. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına gitmediğimizi söylemiş. Öncelikle, Manisa Valiliği’nin düzenlediği programa CHP’nin seçilmiş Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanları katılım göstermiştir. Ayrıca İl Kadın Kolları Başkanımız Ümran Bilek de resmi bayram kutlamasına katılım göstermiştir. Biz devlet adabını bilen, her programda temsiliyeti koruyan bir partiyiz. Cumhuriyet’i kuran kadroların partisi CHP, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Manisa Valiliği’nin programına katılım sağlamıştır. Resmi bayramlar için yaptığımız alternatif kutlamaların nedeni, AK Parti iktidarında çıkan genelgeyle birlikte partilerin ve dernek ile STK’ların çelenk sunmasının yasaklanmasıdır. Biz milli bayramlarda Atamıza saygımızı belirtmek için partimizin çelenk sunumunu alternatif bir kutlamayla yapmak zorunda kalıyoruz. Hem resmi programlara, hem de partimizin düzenlediği programlara da sahip çıkıyoruz” diye konuştu. “ATTIKLARI TAŞIN ALTINDA KALIRLAR” CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Değerli mevkidaşımın ağzından siyasi ilkesizlik gibi bir cümle çıkmış. Bu cümleyi anlamı bağlamında söylemeye çalışmadığına, yanlış bir ifade kullandığına inanmak istiyorum. Öyle ya; halkın acı gününde de mutlu gününde de yanında olmayanlar, bayram kutlamalarına katılım göstermeyenler, katıldıkları programa da geç gelenler bize siyasi ilke dersi vermeye kalkamaz diye düşünüyorum. Emeklilerle ilgili sorunları çözmeyen, barınma krizine çözüm bulamayan, enflasyon ateşini söndüremeyen ve halkı dinlemeyenler çeşitli algı oyunlarıyla bile isteye yanlış yönlendirme yapıyor. Soma’da 301 maden işçisi öldüğünde gözlerini bağlayıp kulaklarını tıkayıp kalbini karartanlar, mübarek Ramazan Bayramı’nda bayramlaşmak için programa katılmaya tenezzül etmeyenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına geç kalanlar bize taş atmaya kalkmasın, attıkları taşın altında kalırlar” Haber Merkezi
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’nın basın toplantısında yaptığı eleştiriye yanıt verdi. Başkan Özalper, “Halkın acı gününde de mutlu gününde de yanında olmayanlar, bayram kutlamalarına gelmeyen ya da geç kalanlar bize siyasi ilke dersi vermeye kalkmasın, atmaya çalıştıkları taşın altında kalırlar” açıklamasında bulundu.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’nın düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

“DEVLET ADABINI BİLEN BİR PARTİYİZ”

“Bizi siyasi ilkesizlikle suçlayacak son grup AK Parti’dir” diyen CHP’li Özalper, “AK Partili mevkidaşımın basın açıklamasında partime ve şahsıma yönelik eleştirilerini gördüm. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına gitmediğimizi söylemiş. Öncelikle, Manisa Valiliği’nin düzenlediği programa CHP’nin seçilmiş Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanları katılım göstermiştir. Ayrıca İl Kadın Kolları Başkanımız Ümran Bilek de resmi bayram kutlamasına katılım göstermiştir. Biz devlet adabını bilen, her programda temsiliyeti koruyan bir partiyiz. Cumhuriyet’i kuran kadroların partisi CHP, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Manisa Valiliği’nin programına katılım sağlamıştır. Resmi bayramlar için yaptığımız alternatif kutlamaların nedeni, AK Parti iktidarında çıkan genelgeyle birlikte partilerin ve dernek ile STK’ların çelenk sunmasının yasaklanmasıdır. Biz milli bayramlarda Atamıza saygımızı belirtmek için partimizin çelenk sunumunu alternatif bir kutlamayla yapmak zorunda kalıyoruz. Hem resmi programlara, hem de partimizin düzenlediği programlara da sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

“ATTIKLARI TAŞIN ALTINDA KALIRLAR”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Değerli mevkidaşımın ağzından siyasi ilkesizlik gibi bir cümle çıkmış. Bu cümleyi anlamı bağlamında söylemeye çalışmadığına, yanlış bir ifade kullandığına inanmak istiyorum. Öyle ya; halkın acı gününde de mutlu gününde de yanında olmayanlar, bayram kutlamalarına katılım göstermeyenler, katıldıkları programa da geç gelenler bize siyasi ilke dersi vermeye kalkamaz diye düşünüyorum. Emeklilerle ilgili sorunları çözmeyen, barınma krizine çözüm bulamayan, enflasyon ateşini söndüremeyen ve halkı dinlemeyenler çeşitli algı oyunlarıyla bile isteye yanlış yönlendirme yapıyor. Soma’da 301 maden işçisi öldüğünde gözlerini bağlayıp kulaklarını tıkayıp kalbini karartanlar, mübarek Ramazan Bayramı’nda bayramlaşmak için programa katılmaya tenezzül etmeyenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına geç kalanlar bize taş atmaya kalkmasın, attıkları taşın altında kalırlar” Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.