ALİŞAN, ŞAHAN GÖKBAKAR'A HESAP SORDU: HAYIRDIR?

MAGAZİN 21.12.2023 - 09:21, Güncelleme: 21.12.2023 - 09:21
 

ALİŞAN, ŞAHAN GÖKBAKAR'A HESAP SORDU: HAYIRDIR?

Şarkıcı Alişan, X (Twitter) hesabında Şahan Gökbakar'ın kendisini engellediğini görünce sessiz kalamadı. Gökbakar'a seslenen Alişan "Hayırdır" diyerek tepki gösterdi.
Yer aldığı projelerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şahan Gökbakar, X hesabından ünlü türkücü Alişan'ı engelledi. Durumu fark eden Alişan ise sessiz kalamadı. ŞAHAN'DAN HESAP SORDU Uzun bir süredir TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün program sunan Alişan, Gökbakar'ın X hesabından kendisini engellediğini görünce ekran görüntüsünü paylaşarak "Hayırdır" ifadelerini kullandı. İkilinin arasındaki sorunun ne olduğu henüz bilinmezken Şahan Gökbakar'dan da bir cevap gelmedi. İki ünlü isim arasında yaşananlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Haber Merkezi   
Şarkıcı Alişan, X (Twitter) hesabında Şahan Gökbakar'ın kendisini engellediğini görünce sessiz kalamadı. Gökbakar'a seslenen Alişan "Hayırdır" diyerek tepki gösterdi.

Yer aldığı projelerin yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şahan Gökbakar, X hesabından ünlü türkücü Alişan'ı engelledi. Durumu fark eden Alişan ise sessiz kalamadı.

ŞAHAN'DAN HESAP SORDU

Uzun bir süredir TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün program sunan Alişan, Gökbakar'ın X hesabından kendisini engellediğini görünce ekran görüntüsünü paylaşarak "Hayırdır" ifadelerini kullandı. İkilinin arasındaki sorunun ne olduğu henüz bilinmezken Şahan Gökbakar'dan da bir cevap gelmedi. İki ünlü isim arasında yaşananlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Haber Merkezi 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.