ALOĞLU AİLESİNDEN MUTLU EDEN BAĞIŞ

MANİSA GÜNDEMİ 15.02.2024 - 14:34, Güncelleme: 15.02.2024 - 14:34
 

ALOĞLU AİLESİNDEN MUTLU EDEN BAĞIŞ

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Aloğlu ailesinin bağışladığı akülü aracın bir ihtiyaç sahibinin daha hayatını değiştirdiğini belirterek büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yıldız, “Aşkla çalışıyoruz, destek verilecekse engeli engel tanımıyoruz, mutlu oluyoruz, destek verenlerimizden Allah razı olsun.” dedi.
Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Dernekler Masası Müdürü Tekin Güzel'le, Aloğlu ailesinin bağışladığı akülü aracı ihtiyaç sahibine teslim etti. Başkan Yıldız, her bağışlanan akülü aracın bir engelli üyesini daha özgürlüğüne kavuşturduğunu, bunun hem ihtiyaç sahibi, hem de kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu da ifade etti. “ENGEL TANIMIYORUZ, MUTLU OLUYORUZ” Yıldız duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: "İçişleri Bakanlığımıza bağlı Dernekler Masası Müdürümüz Sayın Tekin Güzel ile destek isteyen engellimize çare olduk. Müdürümüz bizi ziyaret ederek bilgilendirdi, daha sonra birlikte ihtiyaç sahibini ziyaret ederek akülü arabasını teslim ettik. Bu anlamı ve güzel bağışı merhum Memduh Aloğlu amcamızın evlatları oldu. Bağışladıkları markalı akülü aracı, aramıza katılan kader arkadaşımıza teslim ettik. Memduh amcamızın mekanı Cennet olsun, evlatlarına sağlık, sıhhat versin. Aşkla çalışıyoruz, destek verilecekse engeli engel tanımıyoruz, mutlu oluyoruz, destek verenlerimizden Allah razı olsun. Şehzadeler Belediyemizin tam donanımlı asansörlü aracı ve kıymetli şoförümüz Çetin Şeker kardeşimizle varla yoku buluşturuyoruz, iyi ki varsınız. Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik, size minnettarız, sayenizde derneğimizin varlığını gösteriyoruz, engelli arkadaşlarımızın yokluğuna çare olduğunuz için teşekkür ediyoruz." Musa Akar
Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Aloğlu ailesinin bağışladığı akülü aracın bir ihtiyaç sahibinin daha hayatını değiştirdiğini belirterek büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yıldız, “Aşkla çalışıyoruz, destek verilecekse engeli engel tanımıyoruz, mutlu oluyoruz, destek verenlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

href="https://www.manisadenge.com/ara?q=Manisa Bedensel Engelliler Derneği " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Dernekler Masası Müdürü Tekin Güzel'le, Aloğlu ailesinin bağışladığı akülü aracı ihtiyaç sahibine teslim etti. Başkan Yıldız, her bağışlanan akülü aracın bir engelli üyesini daha özgürlüğüne kavuşturduğunu, bunun hem ihtiyaç sahibi, hem de kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu da ifade etti.

“ENGEL TANIMIYORUZ, MUTLU OLUYORUZ”

Yıldız duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: "İçişleri Bakanlığımıza bağlı Dernekler Masası Müdürümüz Sayın Tekin Güzel ile destek isteyen engellimize çare olduk. Müdürümüz bizi ziyaret ederek bilgilendirdi, daha sonra birlikte ihtiyaç sahibini ziyaret ederek akülü arabasını teslim ettik. Bu anlamı ve güzel bağışı merhum Memduh Aloğlu amcamızın evlatları oldu. Bağışladıkları markalı akülü aracı, aramıza katılan kader arkadaşımıza teslim ettik. Memduh amcamızın mekanı Cennet olsun, evlatlarına sağlık, sıhhat versin. Aşkla çalışıyoruz, destek verilecekse engeli engel tanımıyoruz, mutlu oluyoruz, destek verenlerimizden Allah razı olsun. Şehzadeler Belediyemizin tam donanımlı asansörlü aracı ve kıymetli şoförümüz Çetin Şeker kardeşimizle varla yoku buluşturuyoruz, iyi ki varsınız. Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik, size minnettarız, sayenizde derneğimizin varlığını gösteriyoruz, engelli arkadaşlarımızın yokluğuna çare olduğunuz için teşekkür ediyoruz." Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.