Başakşehir’de plaka hırsızlığı kamerada

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2023 - 17:26, Güncelleme: 13.08.2023 - 09:09
 

Başakşehir’de plaka hırsızlığı kamerada

Başakşehir’de plaka hırsızlığı kamerada
Başakşehir’de gece saatlerinde park halindeki araçları gözüne kestiren hırsızlar, araçların plakalarını çaldı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, önceki gün Başakşehir Bahçeşehir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yol kenarındaki alanda park edilmiş araçları gözüne kestiren hırsızlar geldikleri araçla park halindeki aracın plakalarını çaldı. Gerçekleştirdikleri hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıslar araçla gelerek park halindeki araçların önünde durdu. Araçtan inen şahıslar araçların plakalarını kontrol etti. Hırsızların en kolay çıkartılabilen plakaları aldıktan sonra olay yerinden geldikleri araçla uzaklaştığı görüldü.
Başakşehir’de plaka hırsızlığı kamerada
Başakşehir’de gece saatlerinde park halindeki araçları gözüne kestiren hırsızlar, araçların plakalarını çaldı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, önceki gün Başakşehir Bahçeşehir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yol kenarındaki alanda park edilmiş araçları gözüne kestiren hırsızlar geldikleri araçla park halindeki aracın plakalarını çaldı. Gerçekleştirdikleri hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıslar araçla gelerek park halindeki araçların önünde durdu. Araçtan inen şahıslar araçların plakalarını kontrol etti. Hırsızların en kolay çıkartılabilen plakaları aldıktan sonra olay yerinden geldikleri araçla uzaklaştığı görüldü.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.