BAŞKAN AKIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ 19.10.2023 - 11:00, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:00
 

BAŞKAN AKIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Akın mesajında, “Turgutlu Belediyesi olarak tüm mahallelerimizin tamamına eşit, adil ve hakkaniyetli bir şekilde hizmeti muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü diyalog, iş birlikleri ve ortak akılla ulaştırıyoruz” dedi.
19 Ekim Muhtarlar Günü’nü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi. “MUHTARLARIMIZ YÖNETİMLERİN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİ” Başkan Çetin Akın’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı şu şekilde: “Muhtarlarımız 1829 yılından bu yana yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ederek halkımızın sesi, gözü, kulağı olarak görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirmektedirler. Kamu hizmetlerinin hızlı, etkili ve kalıcı biçimde mahallelere, köylere ulaştırılması için yoğun çaba sarf eden muhtarlarımız bu yönüyle demokrasimizin yapı taşı, merkezi ve yerel yönetimlerin önemli temsilcileridir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözüme ulaştırılması için özveriyle çalışan muhtarlarımız aynı zamanda hemşehrilerimizin sevinçlilerinde, mutluluklarında, acı ve kederli günlerinde aile sıcaklığı ve hassasiyetiyle yanında olmaktadırlar.” “MUHTARLARIMIZA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM” Başkan Akın, “Turgutlu Belediyesi olarak tüm mahallelerimize hizmetleri muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü diyalog, iş birlikleri ve ortak akılla eşit, adil ve hakkaniyetli bir şekilde ulaştırıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde birlikte çalışmaktan, yol yürümekten mutluluk duyduğum muhtarlarımız başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında mahallelerimizin en iyi hizmeti alması için çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu  
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Akın mesajında, “Turgutlu Belediyesi olarak tüm mahallelerimizin tamamına eşit, adil ve hakkaniyetli bir şekilde hizmeti muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü diyalog, iş birlikleri ve ortak akılla ulaştırıyoruz” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

“MUHTARLARIMIZ YÖNETİMLERİN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİ”

Başkan Çetin Akın’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı şu şekilde: “Muhtarlarımız 1829 yılından bu yana yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ederek halkımızın sesi, gözü, kulağı olarak görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirmektedirler. Kamu hizmetlerinin hızlı, etkili ve kalıcı biçimde mahallelere, köylere ulaştırılması için yoğun çaba sarf eden muhtarlarımız bu yönüyle demokrasimizin yapı taşı, merkezi ve yerel yönetimlerin önemli temsilcileridir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözüme ulaştırılması için özveriyle çalışan muhtarlarımız aynı zamanda hemşehrilerimizin sevinçlilerinde, mutluluklarında, acı ve kederli günlerinde aile sıcaklığı ve hassasiyetiyle yanında olmaktadırlar.”

“MUHTARLARIMIZA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Akın, “Turgutlu Belediyesi olarak tüm mahallelerimize hizmetleri muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü diyalog, iş birlikleri ve ortak akılla eşit, adil ve hakkaniyetli bir şekilde ulaştırıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde birlikte çalışmaktan, yol yürümekten mutluluk duyduğum muhtarlarımız başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında mahallelerimizin en iyi hizmeti alması için çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.