BAŞKAN AKIN'DAN 3,2 MİLYAR TL'LİK YATIRIM ÇIKIŞI
BAŞKAN AKIN'DAN 3,2 MİLYAR TL'LİK YATIRIM ÇIKIŞI
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Turgutlu’ya 2026 yılında farklı kurumlar aracılığıyla 3,2 milyar TL’lik yatırım kazandırıldığını açıklayan Akın, “Bedeli ne olursa olsun bu yatırımı kaçırmayacaktım, kaçırmadım” dedi. Akın, muhtarlara ve vatandaşlara siyasi ayrım gözetmeden hizmet ettiklerini de vurguladı.
Turgutlu Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla geleneksel hale gelen yemek programı gerçekleştirildi.
"KAPILARIMI HİÇBİR ZAMAN SİYASETE AÇMADIM"
Mahalle muhtarları ve eşlerinin katıldığı programda Başkan Çetin Akın, "Sizler demokrasinin en önemli mihenk taşlarından bir tanesisiniz. Çünkü mahallede yaşayan hemşerilerimize en yakın olan sizlersiniz. Ben kapılarımı hiçbir zaman siyasete açmadım. Benim kapıma gelen herkes o makamda ağırlandı, derdi dinlendi. İmkanlar doğrultusunda yapabildiğimiz yapıldı. Yapamadığımızda ‘yapamıyoruz’ dedik ama hiçbir hemşerimize ‘sen hangi partilisin’ diye sormadık. Hiçbir muhtarıma da bunu yapmadık. İnşallah bundan sonra da hep güzel günlerde, mutlu anlarda buluşalım. Allah bize keder, dert, tasa vermesin" sözleriyle Muhtarlar Günü’nü kutladı.
BAŞKAN AKIN YATIRIMLARA DEĞİNDİ
Başkan Çetin Akın programda Turgutlu’nun geleceğine yönelik yatırımlar, devam eden yol çalışmaları ve belediyenin ekonomik koşullarına dair açıklamalarda da bulundu.
Kaynak: BÜLTEN
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
