BAŞKAN BESİM DUTLULU: “HİÇ DURMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

MANİSA GÜNDEMİ 15.02.2024 - 13:01, Güncelleme: 15.02.2024 - 13:04
 

BAŞKAN BESİM DUTLULU: “HİÇ DURMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Kayalıoğlu, Sakarkaya ve Işıkköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, “Çalışkan Belediyecilik anlayışımızla hiç durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kayalıoğlu, Sakarkaya ve Işıkköy mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. “HİÇ DURMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” İlk ziyaretini Işıkköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Işıkköy Mahallemizi ziyaret ettik. Samimiyetleriyle içimizi ısıtan, hoş sohbetleriyle gönüllerini bizlere açan mahalle halkımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışkan Belediyecilik anlayışımızla hiç durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadesinde bulundu. “BU ŞEHRE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ” Işıkköy Mahallesi ziyareti sonrası Sakarkaya Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Sakarkaya Mahallemizi ziyaret ettik. Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında tüm mahallelerimize hizmetimizi ulaştırdık çok şükür. Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Sakarkaya halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. “KADINLARIN ÇAY DAVETİNE KATILDIK” Son ziyaret programını Kayalıoğlu Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Kayalıoğlu Mahallemizdeki kadınların çay davetine katıldık. Yıllarca unutulan eski beldelerimiz bizim dönemimizle birlikte hizmete kavuştu. Mahalle halkımızın yeni isteklerini de inşallah ikinci dönemimizde hızlıca tamamlayacağız. Akhisar'ın her bir köşesine hizmetimizin ulaşması için daha çok çalışacağız. Hoş sohbetleriyle içimizi ısıtan Kayalıoğlu halkımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum." dedi. Belgin Koçak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Kayalıoğlu, Sakarkaya ve Işıkköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, “Çalışkan Belediyecilik anlayışımızla hiç durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kayalıoğlu, Sakarkaya ve Işıkköy mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

“HİÇ DURMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

İlk ziyaretini Işıkköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Işıkköy Mahallemizi ziyaret ettik. Samimiyetleriyle içimizi ısıtan, hoş sohbetleriyle gönüllerini bizlere açan mahalle halkımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışkan Belediyecilik anlayışımızla hiç durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadesinde bulundu.

“BU ŞEHRE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ”

Işıkköy Mahallesi ziyareti sonrası Sakarkaya Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Sakarkaya Mahallemizi ziyaret ettik. Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında tüm mahallelerimize hizmetimizi ulaştırdık çok şükür. Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Sakarkaya halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

“KADINLARIN ÇAY DAVETİNE KATILDIK”

Son ziyaret programını Kayalıoğlu Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Kayalıoğlu Mahallemizdeki kadınların çay davetine katıldık. Yıllarca unutulan eski beldelerimiz bizim dönemimizle birlikte hizmete kavuştu. Mahalle halkımızın yeni isteklerini de inşallah ikinci dönemimizde hızlıca tamamlayacağız. Akhisar'ın her bir köşesine hizmetimizin ulaşması için daha çok çalışacağız. Hoş sohbetleriyle içimizi ısıtan Kayalıoğlu halkımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum." dedi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.