BAŞKAN CENGİZ ERGÜN, YÖRÜKLER İLE İFTARDA BULUŞTU

SİYASET 18.03.2024 - 11:30, Güncelleme: 18.03.2024 - 11:30
 

BAŞKAN CENGİZ ERGÜN, YÖRÜKLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Sancaklı Yörükler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Dernek Başkanı Kerim Gümüş tarafından karşılanan Başkan Ergün, iftar sonrasında derneğe konuk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP’nin Ankara’da gerçekleşen büyük kurultayı sonrasında, ayağının tozuyla Manisa Sancaklı Yörükler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İFTAR PROGRAMINA YOĞUN KATILIM Alaybey pazaryerinde düzenlenen ve geniş katılımlı olarak gerçekleşen iftar programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, belediye başkan adayları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Edilen duaların ve açılan iftarın ardından Başkan Ergün, Manisa Sancaklı Yörükler Derneği’ne konuk oldu. BAŞKAN ERGÜN YATIRIMLARI VE PROJELERİ ANLATTI Dernek Başkanı Kerim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler, yatırımlar ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kırsala özellikle de üreticilere, çiftçilere yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin birçok desteği bulunduğunu belirten Başkan Ergün, desteklerden faydalanmaları konusunda çağrıda bulundu. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere değinen Başkan Ergün, “Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Sancaklı Yörükler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Dernek Başkanı Kerim Gümüş tarafından karşılanan Başkan Ergün, iftar sonrasında derneğe konuk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP’nin Ankara’da gerçekleşen büyük kurultayı sonrasında, ayağının tozuyla Manisa Sancaklı Yörükler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İFTAR PROGRAMINA YOĞUN KATILIM

Alaybey pazaryerinde düzenlenen ve geniş katılımlı olarak gerçekleşen iftar programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, belediye başkan adayları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Edilen duaların ve açılan iftarın ardından Başkan Ergün, Manisa Sancaklı Yörükler Derneği’ne konuk oldu.

BAŞKAN ERGÜN YATIRIMLARI VE PROJELERİ ANLATTI

Dernek Başkanı Kerim Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler, yatırımlar ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kırsala özellikle de üreticilere, çiftçilere yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin birçok desteği bulunduğunu belirten Başkan Ergün, desteklerden faydalanmaları konusunda çağrıda bulundu. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere değinen Başkan Ergün, “Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.