BAŞKAN CILLI'DAN ÖZEL BİREYLERE DESTEK SÖZÜ

SİYASET 22.05.2024 - 12:32, Güncelleme: 22.05.2024 - 12:32
 

BAŞKAN CILLI'DAN ÖZEL BİREYLERE DESTEK SÖZÜ

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Saruhanlı Belediyesinin katkılarıyla Saruhanlı Engelliler Derneği tarafından düzenlenen, "Farklılıklar Birlikteliğe Engel Değil" temalı etkinliğe katıldı.
Belediye Düğün Salonunda düzenlenen ve engelli vatandaşlar ile ailelerinin de katıldığı etkinlikte misafirlere yemek ikram edildi. Daha sonra Grup Ezgi'nin seslendirdiği canlı müzik eşliğinde eğlence programı düzenlendi ve pasta kesildi.   PROGRAMA YOĞUN KATILIM Programa MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Belediye Başkan Yardımcıları Alp Serdar Tuğsal, Haşim Yener Bilir, Tuğba Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek, Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Jale Aslan ve diğer davetliler katıldı. “TELEFONUM 7/24 AÇIK” Başkan Cıllı, burada yaptığı konuşmada engelin bedende değil, kalplerde olmaması gerektiğini ifade ederek, "Ben de bir engelli babası olarak bu aileden biriyim. Bundan böyle daha sık bir araya gelecek, güzel günler geçireceğiz. Belediye olarak Sosyal Tesislerimizdeki Engelsiz kafeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Engelliler Derneğini de burada taşıyacağız. Ayrıca engelli kardeşlerimizin ulaşımı için Belediyemize bir adet araç tahsis edeceğiz. Telefonum 7 gün 24 saat açık, istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz" dedi. Belgin Koçak  
Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Saruhanlı Belediyesinin katkılarıyla Saruhanlı Engelliler Derneği tarafından düzenlenen, "Farklılıklar Birlikteliğe Engel Değil" temalı etkinliğe katıldı.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen ve engelli vatandaşlar ile ailelerinin de katıldığı etkinlikte misafirlere yemek ikram edildi. Daha sonra Grup Ezgi'nin seslendirdiği canlı müzik eşliğinde eğlence programı düzenlendi ve pasta kesildi.  

PROGRAMA YOĞUN KATILIM

Programa MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Belediye Başkan Yardımcıları Alp Serdar Tuğsal, Haşim Yener Bilir, Tuğba Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek, Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Jale Aslan ve diğer davetliler katıldı.

“TELEFONUM 7/24 AÇIK”

Başkan Cıllı, burada yaptığı konuşmada engelin bedende değil, kalplerde olmaması gerektiğini ifade ederek, "Ben de bir engelli babası olarak bu aileden biriyim. Bundan böyle daha sık bir araya gelecek, güzel günler geçireceğiz. Belediye olarak Sosyal Tesislerimizdeki Engelsiz kafeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Engelliler Derneğini de burada taşıyacağız. Ayrıca engelli kardeşlerimizin ulaşımı için Belediyemize bir adet araç tahsis edeceğiz. Telefonum 7 gün 24 saat açık, istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz" dedi. Belgin Koçak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.