BAŞKAN ERGÜN, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

YEREL 17.03.2024 - 15:11, Güncelleme: 17.03.2024 - 15:11
 

BAŞKAN ERGÜN, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Ergün, mesajında büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygıyla andı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında önemli noktalara değindi. "KAHRAMAN ATALARIMIZIN ÖLÜMSÜZ DESTANIDIR" Başkan Ergün, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dehayı ortaya çıkaran, Türk’ün zaferiyle sonuçlanan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu büyük zafer, “Çanakkale geçilmez” diyen ve geri dönmeyi düşünmeyen kahraman atalarımızın ölümsüz destanıdır. Bu destan; 3 Kasım 1914–18 Mart 1915 tarihleri arasında modern savaş araçları ve askeri birlikleriyle ülkemize Çanakkale’den girmeye çalışan işgal kuvvetlerine karşı tüm imkansızlıklara rağmen geçit vermeyen, kahraman ordumuzun kanlarıyla yazdığı bir zaferdir. Seyit Onbaşı’nın iman gücünün, Nusret mayın gemisinin mucizesinin yazıldığı bu kutlu zaferde, askeri dehasıyla önemli bir atılım yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir milleti yeniden ayağa kaldırışının adımları atılmıştır. Bu duygularla aziz milletimizin düşmana karşı bir ve bütün olduğu şanlı Çanakkale Zaferimizin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor; başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman atalarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz ruhları şad olsun.” Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Ergün, mesajında büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygıyla andı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında önemli noktalara değindi.

"KAHRAMAN ATALARIMIZIN ÖLÜMSÜZ DESTANIDIR"

Başkan Ergün, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dehayı ortaya çıkaran, Türk’ün zaferiyle sonuçlanan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu büyük zafer, “Çanakkale geçilmez” diyen ve geri dönmeyi düşünmeyen kahraman atalarımızın ölümsüz destanıdır. Bu destan; 3 Kasım 1914–18 Mart 1915 tarihleri arasında modern savaş araçları ve askeri birlikleriyle ülkemize Çanakkale’den girmeye çalışan işgal kuvvetlerine karşı tüm imkansızlıklara rağmen geçit vermeyen, kahraman ordumuzun kanlarıyla yazdığı bir zaferdir. Seyit Onbaşı’nın iman gücünün, Nusret mayın gemisinin mucizesinin yazıldığı bu kutlu zaferde, askeri dehasıyla önemli bir atılım yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir milleti yeniden ayağa kaldırışının adımları atılmıştır. Bu duygularla aziz milletimizin düşmana karşı bir ve bütün olduğu şanlı Çanakkale Zaferimizin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor; başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman atalarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz ruhları şad olsun.” Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.