BAŞKAN ÖZALPER: VERDİĞİMİZ SÖZLERİ HIZLA İCRAATE DÖKECEĞİZ

SİYASET 14.04.2024 - 16:52, Güncelleme: 14.04.2024 - 16:58
 

BAŞKAN ÖZALPER: VERDİĞİMİZ SÖZLERİ HIZLA İCRAATE DÖKECEĞİZ

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 18 Nisan’da toplanacak MASKİ Genel Kurulu’nda ilk 2 ton suyun 1 TL olmasına dair kararın alınacağını ifade ederek, “Verdiğimiz tüm sözleri tutarak Manisa’yı halkçı belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in seçim dönemindeki “İlk 2 ton su 1 TL olacak” vaadi hayata geçiyor. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile görüştüklerini ve 18 Nisan’da yapılacak MASKİ Genel Kurulu’nda ilk 2 ton suyun 1 TL olmasına ilişkin kararın alınacağını belirtti. “İLK 2 TON SU 1 TL” İÇİN TARİH 18 NİSAN CHP’li Özalper, “Seçim kampanyamız sürecinde yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermedik. Halkımız projelerimize ve bize inanarak yerelde iktidar olmamızı sağladı. Her zaman söylediğim gibi, şimdi çalışma zamanı. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ferdi Zeyrek ile her daim iletişim halindeyiz. 18 Nisan’da yapılacak MASKİ Genel Kurulu toplantısında ilk 2 ton suyun 1 TL olmasına ilişkin karar alınarak hayata geçirilecek. Verdiğimiz tüm sözleri en hızlı şekilde icraate dökeceğiz” dedi.  “YAPACAĞIMIZ PROJELERLE MANİSA’YI DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”  CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Manisa Büyükşehir ve 14 ilçemizde halkımızı sosyal belediyecilikle buluşturmak için çalışıyoruz. Manisa’ya baharı getirdik, şimdi de yapacağımız projelerle Manisa’yı dönüştüreceğiz. Sizlere söz veriyorum, Manisalılar hak ettikleri hizmete kavuşturacağız” Haber Merkezi 
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 18 Nisan’da toplanacak MASKİ Genel Kurulu’nda ilk 2 ton suyun 1 TL olmasına dair kararın alınacağını ifade ederek, “Verdiğimiz tüm sözleri tutarak Manisa’yı halkçı belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in seçim dönemindeki “İlk 2 ton su 1 TL olacak” vaadi hayata geçiyor. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile görüştüklerini ve 18 Nisan’da yapılacak MASKİ Genel Kurulu’nda ilk 2 ton suyun 1 TL olmasına ilişkin kararın alınacağını belirtti.

“İLK 2 TON SU 1 TL” İÇİN TARİH 18 NİSAN

CHP’li Özalper, “Seçim kampanyamız sürecinde yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermedik. Halkımız projelerimize ve bize inanarak yerelde iktidar olmamızı sağladı. Her zaman söylediğim gibi, şimdi çalışma zamanı. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ferdi Zeyrek ile her daim iletişim halindeyiz. 18 Nisan’da yapılacak MASKİ Genel Kurulu toplantısında ilk 2 ton suyun 1 TL olmasına ilişkin karar alınarak hayata geçirilecek. Verdiğimiz tüm sözleri en hızlı şekilde icraate dökeceğiz” dedi. 

“YAPACAĞIMIZ PROJELERLE MANİSA’YI DÖNÜŞTÜRECEĞİZ” 

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “ Manisa Büyükşehir ve 14 ilçemizde halkımızı sosyal belediyecilikle buluşturmak için çalışıyoruz. Manisa’ya baharı getirdik, şimdi de yapacağımız projelerle Manisa’yı dönüştüreceğiz. Sizlere söz veriyorum, Manisalılar hak ettikleri hizmete kavuşturacağız” Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.