BAŞKAN ÖZALPER'DEN 'CHP ADAYLARINDA BİRLEŞİN' ÇAĞRISI

SİYASET 17.03.2024 - 13:42, Güncelleme: 17.03.2024 - 14:47
 

BAŞKAN ÖZALPER'DEN 'CHP ADAYLARINDA BİRLEŞİN' ÇAĞRISI

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir ve merkez ilçelerde CHP'nin seçimi önde götürdüğünü ifade etti. Başkan Özalper, "Bu düzenin değişmesini isteyen herkesi partimizin adaylarında birleşmeye davet ediyorum" açıklamasında bulundu.
Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'den Manisa ittifakı vurgusu geldi. CHP'li Başkan Özalper, Manisa'da halkçı belediyeciliğin yayılması için CHP adaylarında birleşilmesi gerektiğini ifade etti. ANKET SONUÇLARINI CHP LİDERİ ÖZEL AÇIKLAYACAK Başkan İlksen Özalper, "Son günlerde yanlış verilerle halkımızı kandırmaya çalışan birçok anket firması görmekteyiz. Güvenilir anketler, Genel Merkezimiz tarafından düzenli olarak yaptırılıyor. Bu anketlerde hem Manisa Büyükşehir'de, hem de merkez ilçelerde CHP'nin adayları öne çıkıyor. Biz Büyükşehir'de Ferdi Zeyrek'in, Yunusemre'de Semih Balaban'ın ve Şehzadeler'de Gülşah Durbay'ın Başkan olacağını çok iyi biliyoruz. Güvenilir anket sonuçlarına ilişkin çıkan oranları, Manisamızın öz evladı CHP Genel Başkanımız sayın Özgür Özel açıklayacak" dedi. "KAZANACAK ADAYLARIN TAMAMI CHP'Lİ" CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Biz kazanacak adayların tamamının partimizden olduğunu biliyoruz. Bu sebeple bir kez daha Manisalılara sesleniyorum. Yanlış anketlere, hiçbir yönlendirmeye güvenmeyin. Manisa'da bu seçimi göğüsleyen parti CHP olacak. Hem Büyükşehir ve merkez ilçelerde, hem de diğer ilçelerimizde sizleri CHP adaylarında birleşmeye davet ediyoruz. Bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz ve CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışının bayrağını Manisa'ya dikeceğiz" Haber Merkezi 
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir ve merkez ilçelerde CHP'nin seçimi önde götürdüğünü ifade etti. Başkan Özalper, "Bu düzenin değişmesini isteyen herkesi partimizin adaylarında birleşmeye davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'den Manisa ittifakı vurgusu geldi. CHP'li Başkan Özalper, Manisa'da halkçı belediyeciliğin yayılması için CHP adaylarında birleşilmesi gerektiğini ifade etti.

ANKET SONUÇLARINI CHP LİDERİ ÖZEL AÇIKLAYACAK

Başkan İlksen Özalper, "Son günlerde yanlış verilerle halkımızı kandırmaya çalışan birçok anket firması görmekteyiz. Güvenilir anketler, Genel Merkezimiz tarafından düzenli olarak yaptırılıyor. Bu anketlerde hem Manisa Büyükşehir'de, hem de merkez ilçelerde CHP'nin adayları öne çıkıyor. Biz Büyükşehir'de Ferdi Zeyrek'in, Yunusemre'de Semih Balaban'ın ve Şehzadeler'de Gülşah Durbay'ın Başkan olacağını çok iyi biliyoruz. Güvenilir anket sonuçlarına ilişkin çıkan oranları, Manisamızın öz evladı CHP Genel Başkanımız sayın Özgür Özel açıklayacak" dedi.

"KAZANACAK ADAYLARIN TAMAMI CHP'Lİ"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Biz kazanacak adayların tamamının partimizden olduğunu biliyoruz. Bu sebeple bir kez daha Manisalılara sesleniyorum. Yanlış anketlere, hiçbir yönlendirmeye güvenmeyin. Manisa'da bu seçimi göğüsleyen parti CHP olacak. Hem Büyükşehir ve merkez ilçelerde, hem de diğer ilçelerimizde sizleri CHP adaylarında birleşmeye davet ediyoruz. Bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz ve CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışının bayrağını Manisa'ya dikeceğiz" Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.