Çameli Belediyesi personeli engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2025 - 13:41, Güncelleme: 04.12.2025 - 13:25
 

Çameli Belediyesi personeli engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti

Çameli Belediyesi personeli engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti
Çameli Belediyesi personeli 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek kendileri ve aileleriyle bir araya geldi.Çameli Belediyesi personelleri, Çameli’de ki engelli vatandaşları ziyaret ederek gönül köprülerini güçlendirdi. Ziyaretler hakkında açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli Belediyesi olarak engelli vatandaşların yalnızca bir gün değil, yılın her günü sürekli irtibat halinde olmaya, onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaları sürdürmeye büyük önem veriyoruz. Sosyal yaşama katılımlarını artırmak için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, onların sosyal hayata daha güçlü katılmalarını sağlamak bizim temel görevimizdir. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini ister, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ederim." dedi.
Çameli Belediyesi personeli engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti
Çameli Belediyesi personeli 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek kendileri ve aileleriyle bir araya geldi.
Çameli Belediyesi personelleri, Çameli’de ki engelli vatandaşları ziyaret ederek gönül köprülerini güçlendirdi. Ziyaretler hakkında açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli Belediyesi olarak engelli vatandaşların yalnızca bir gün değil, yılın her günü sürekli irtibat halinde olmaya, onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaları sürdürmeye büyük önem veriyoruz. Sosyal yaşama katılımlarını artırmak için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, onların sosyal hayata daha güçlü katılmalarını sağlamak bizim temel görevimizdir. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini ister, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ederim." dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.