CBÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

EĞİTİM 05.04.2024 - 13:49, Güncelleme: 05.04.2024 - 13:49
 

CBÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı vesilesiyle tatil öncesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde akademik ve idari personel bir araya geldi.
Şehzadeler Yerleşkesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi fuaye alanı, Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimlik katı ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Dumanlıdağ Restoranda ayrı ayrı gerçekleşen bayramlaşma merasimlerinde Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Ay, Prof. Dr. Oktay Üçer ve Genel Sekreter Öğr. Gör. Erhan Doğan akademik ve idari personel ile bayramlaştı. "RAMAZAN-I ŞERİF AYININ SONUNA GELMİŞ BULUNUYORUZ" Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, öğretim üyeleri ve tüm personele programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bizler için en güzel zaman dilimlerinden biri olan başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz.  Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın, kardeşliğin müstesna günlerinden biri olan bayrama ulaşmanın da sevincini birlikte yaşıyoruz.” dedi. "İNSANLIK KATLİAMININ BİTMESİNİ NİYAZ EDİYORUM" Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın başta ailelerimiz, milletimiz, ülkemiz, tüm İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayram vesilesiyle bu güzel duygulara sahip olan insanların duaları ile başta Gazze olmak üzere dünyanın her yerinde zulüm gören tüm insanlık için zulmün, dramın, insanlık katliamının bir an önce bitmesini niyaz ediyorum. Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve afiyete vesile olmasını diliyorum. Katıldığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerin kaydetti. 
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı vesilesiyle tatil öncesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde akademik ve idari personel bir araya geldi.

Şehzadeler Yerleşkesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi fuaye alanı, Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimlik katı ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Dumanlıdağ Restoranda ayrı ayrı gerçekleşen bayramlaşma merasimlerinde Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Ay, Prof. Dr. Oktay Üçer ve Genel Sekreter Öğr. Gör. Erhan Doğan akademik ve idari personel ile bayramlaştı.

"RAMAZAN-I ŞERİF AYININ SONUNA GELMİŞ BULUNUYORUZ"

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, öğretim üyeleri ve tüm personele programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bizler için en güzel zaman dilimlerinden biri olan başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz.  Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın, kardeşliğin müstesna günlerinden biri olan bayrama ulaşmanın da sevincini birlikte yaşıyoruz.” dedi.

"İNSANLIK KATLİAMININ BİTMESİNİ NİYAZ EDİYORUM"

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın başta ailelerimiz, milletimiz, ülkemiz, tüm İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayram vesilesiyle bu güzel duygulara sahip olan insanların duaları ile başta Gazze olmak üzere dünyanın her yerinde zulüm gören tüm insanlık için zulmün, dramın, insanlık katliamının bir an önce bitmesini niyaz ediyorum. Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve afiyete vesile olmasını diliyorum. Katıldığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerin kaydetti. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.