CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL, ETV''YE KONUŞTU

ÖZEL HABER 03.02.2024 - 17:30, Güncelleme: 03.02.2024 - 17:41
 

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL, ETV''YE KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da düzenlenen aday tanıtım toplantısı öncesinde ETV mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı. CHP lideri Özel, “Manisa uzun süredir yorgun, yılgın… Türkiye’nin pahalı suyunu tüketen ve su ile ilgili en büyük sorunları yaşayan, ulaşımın da felç olduğu bir kent Manisa. Genç kadrolarımızla bütün sorunları çözmeye ve Manisalıların yüzünü güldürmeye geliyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da Büyükşehir ve 17 İlçe Belediye Başkan adayını tanıttı. Düzenlenen toplantı öncesinde CHP lideri Özel, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ETV’ye özel açıklamalar yaptı. “MANİSALILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE GELİYORUZ” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Manisa Türkiye’de belediye başkan adayları hızla belirlenen, adaylarımızın yola hızla çıkarak yol aldıkları illerimizden bir tanesi. Benim kendi memleketim olduğu için benim de üzerine titizlendiğim, bütün arkadaşlarımın da üzerine titizlendiği bir kampanyamız yürüyor. Çok başarılı gidiyor. Genç büyükşehir belediye başkan adayımızın kaptanlığında bütün ilçelerdeki adaylarımız çok iyi noktadalar. Manisa’da büyük bir başarı elde edeceğiz. Manisa uzun süredir yorgun, yılgın… Uzun süredir Manisa’da heyecanlanmayan, o yüzden Manisa’da bile oturmayan,  Manisa’yı heyecanlandırmayan bir yönetim anlayışına teslim durumda.  Türkiye’nin pahalı suyunu tüketen ve su ile ilgili en büyük sorunları yaşayan, ulaşımın da felç olduğu bir kent Manisa.  Genç kadrolarımızla bütün sorunları çözmeye ve Manisalıların yüzünü güldürmeye geliyoruz.” ifadelerini kullandı. “GENEL BAŞKANIMIZA BÜYÜKŞEHİRİ ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık bir çınar. O çınarın başında da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün oturduğu koltukta bugün Manisalı, genç, Türkiye’nin umudu ve Manisa’nın gururu olan genel başkanımız aday tanıtım toplantısına katıldı. Bu yerel seçimlere çok iddialı hazırlanıyoruz. 17 ilçemizin 4 tanesinde belediye başkanı vardı.  Biz bu 4 sayısını 8’e, 10’a hatta hepsini alma koşuluyla bir irade ortaya koyuyoruz. Genel başkanımıza da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını armağan etmek istiyoruz. “dedi. “BU SEÇİMİ MANİSA’DA BÜYÜK BİR ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ” Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma “Manisa CHP’ye aç, CHP’de Manisa’ya aç. Muazzam bir kalabalık var, partilimiz ve Manisalılar bugün burayı doldurdu. Manisa’nın genel başkanı var. Manisa’da çok kıymetli mimar Ferdi Zeyrek var, çok güzel projeleri var. Turgutlu’da da benim Çetin başkanım var. Biz bu seçimi Manisa’da büyük bir zaferle sonuçlandıracağız.” diye konuştu. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da düzenlenen aday tanıtım toplantısı öncesinde ETV mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı. CHP lideri Özel, “Manisa uzun süredir yorgun, yılgın… Türkiye’nin pahalı suyunu tüketen ve su ile ilgili en büyük sorunları yaşayan, ulaşımın da felç olduğu bir kent Manisa. Genç kadrolarımızla bütün sorunları çözmeye ve Manisalıların yüzünü güldürmeye geliyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da Büyükşehir ve 17 İlçe Belediye Başkan adayını tanıttı. Düzenlenen toplantı öncesinde CHP lideri Özel, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ETV’ye özel açıklamalar yaptı.

“MANİSALILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE GELİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Manisa Türkiye’de belediye başkan adayları hızla belirlenen, adaylarımızın yola hızla çıkarak yol aldıkları illerimizden bir tanesi. Benim kendi memleketim olduğu için benim de üzerine titizlendiğim, bütün arkadaşlarımın da üzerine titizlendiği bir kampanyamız yürüyor. Çok başarılı gidiyor. Genç büyükşehir belediye başkan adayımızın kaptanlığında bütün ilçelerdeki adaylarımız çok iyi noktadalar. Manisa’da büyük bir başarı elde edeceğiz. Manisa uzun süredir yorgun, yılgın… Uzun süredir Manisa’da heyecanlanmayan, o yüzden Manisa’da bile oturmayan,  Manisa’yı heyecanlandırmayan bir yönetim anlayışına teslim durumda.  Türkiye’nin pahalı suyunu tüketen ve su ile ilgili en büyük sorunları yaşayan, ulaşımın da felç olduğu bir kent Manisa.  Genç kadrolarımızla bütün sorunları çözmeye ve Manisalıların yüzünü güldürmeye geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZA BÜYÜKŞEHİRİ ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık bir çınar. O çınarın başında da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün oturduğu koltukta bugün Manisalı, genç, Türkiye’nin umudu ve Manisa’nın gururu olan genel başkanımız aday tanıtım toplantısına katıldı. Bu yerel seçimlere çok iddialı hazırlanıyoruz. 17 ilçemizin 4 tanesinde belediye başkanı vardı.  Biz bu 4 sayısını 8’e, 10’a hatta hepsini alma koşuluyla bir irade ortaya koyuyoruz. Genel başkanımıza da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını armağan etmek istiyoruz. “dedi.

BU SEÇİMİ MANİSA’DA BÜYÜK BİR ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma “Manisa CHP’ye aç, CHP’de Manisa’ya aç. Muazzam bir kalabalık var, partilimiz ve Manisalılar bugün burayı doldurdu. Manisa’nın genel başkanı var. Manisa’da çok kıymetli mimar Ferdi Zeyrek var, çok güzel projeleri var. Turgutlu’da da benim Çetin başkanım var. Biz bu seçimi Manisa’da büyük bir zaferle sonuçlandıracağız.” diye konuştu. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.