CHP MANİSA’DA KONGRE HEYECANI! ÖZEL DE GELİYOR…
CHP MANİSA’DA KONGRE HEYECANI! ÖZEL DE GELİYOR…
CHP Manisa İl Başkanlığı, 39. Olağan İl Kongresi’ni 19 Ekim Pazar günü saat 10:00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
Kongreye Genel Başkan Özgür Özel de katılacak. İl Başkanı İlksen Özalper, tüm Manisalıları kongreye davet ederek, “Demokrasi şenliği havasında geçecek kongremizle birlikte iktidar yolumuza bir kilometre taşı daha ekleyeceğiz” dedi.
ÖZALPER: “YERELDE BÜYÜK BAŞARIYI SAĞLADIK”
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada, 2024 yerel seçimlerinde elde edilen başarıya ve partinin Manisa’daki çalışmalarına değindi. “Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 15 belediye kazandık. İlçelerimizin kongrelerini tamamladık ve İl Kongremizle seçim sürecini noktalayacağız. 21 aylık görev süremiz boyunca her gün sahada vatandaşlarımızla birlikte olduk. Partimizin bayrağını Manisa genelinde güçlü bir şekilde yukarı taşıdık” dedi. Özalper ayrıca yapılan anketlerin ve saha çalışmalarının halkta büyük karşılık bulduğunu vurguladı.
GENEL BAŞKAN ÖZEL’İN YOLCULUĞU MANİSALILARIN KALBİNİ KAZANDI
Başkan Özalper, Genel Başkan Özgür Özel’in başlattığı iktidar yolculuğunun Manisalılar tarafından benimsendiğini söyledi. “17 ilçemizde halk buluşmaları düzenledik, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledik. Odalar, dernekler ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek projeler geliştirdik. Belediye başkanlarımızla yaptığımız buluşmalarda halkın taleplerini aktardık. Örgütümüzle ilişkilerimizi diri tutarak partimizin kapılarını vatandaşlarımıza açtık.”
BİRLİK, DAYANIŞMA VE KAYIPLARI YAD ETME MESAJI
CHP Manisa İl Başkanı, kongrede birlik ve dayanışmanın ön plana çıkacağını ifade ederek şunları söyledi: “Birçok hakarete ve iftiraya maruz kaldık ama yolumuzdan dönmedik. 19 Ekim’de gerçekleştireceğimiz İl Kongresi ile hem kayıplarımızı yad edecek hem de onların bıraktığı mirasa sahip çıkacağımızı göstereceğiz. Özellikle elim bir kazada kaybettiğimiz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in de yaşasa arzu edeceği gibi partimizi ileriye taşımak için çalışacağız. Tüm adalet, demokrasi ve insanca yaşama susamış vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz. Birlikte başaracağız!”
DEMOKRASİ ŞENLİĞİ HAVASINDA KONGRE
CHP Manisa 39. Olağan İl Kongresi, partililer ve Manisalı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşecek. İl Başkanı Özalper’in mesajı, kongrenin sadece partililere değil, demokrasiye ve halkın sesine önem veren tüm Manisalıları kapsadığını ortaya koyuyor.
Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
