ÇKSM’DE KAYITLAR BAŞLADI
Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde (ÇKSM) 2026 bahar dönemi kayıtları 12 Ocak itibarıyla başladı. İl genelindeki 20 ayrı merkezde verilecek eğitimler için veliler başvurularını bizzat yapabilecek.
Manisa’da miniklerin sanattan spora, matematikten yabancı dile kadar pek çok alanda kendini geliştirmesine imkan tanıyan ÇKSM’lerde yeni dönem heyecanı yaşanıyor. 4-12 yaş grubundaki çocuklara hitap eden merkezler, uzman eğitmen kadrosu ve zengin branş çeşitliliğiyle yeni öğrencilerini bekliyor.
4-12 YAŞ GRUBUNDAKİ ÇOCUKLAR İÇİN
İl genelinde hizmet veren 20 merkezde kayıt yenileme işlemleri başladı. ÇKSM’lerde okul öncesi dönemden itibaren 4-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik çeşitli eğitim programları sunulmaya devam edecek. Merkezlerde; okul öncesi eğitim, bale, ritmik jimnastik, matematik, İngilizce, Türkçe, mental aritmetik, akıl ve zeka oyunları, hızlı okuma, drama, hafıza geliştirme, keman, halk oyunları, gitar, resim ve satranç branşlarında kurslar düzenleniyor.
KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
ÇKSM’lere kayıt yaptırmak isteyen velilerin, başvuru yapılacak kurs merkezine 1 adet fotoğraf ve çocuğa ait kimlik fotokopisi ile şahsen başvuruda bulunması gerekiyor.
Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
