DESTAN BULGAY, GERİTER'E RAKİP ÇIKTI
Manisa’da esnaf camiasının merakla beklediği Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) seçimleri öncesinde dengeleri değiştirecek önemli bir gelişme yaşandı. Manisa Pazarcılar Odası Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, mevcut MESOB Başkanı Hasan Geriter’e rakip çıktı.
Edinilen bilgilere göre, 3 Mayıs pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Destan Bulgay’ın adaylığı kesinleşti. Bulgay’ın, adaylık kararını bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurması bekleniyor.
SEÇİMDE KIYASIYA REKABET YAŞANACAK
Manisa esnafı arasında uzun süredir konuşulan adaylık sürecinin resmiyet kazanmasıyla birlikte, seçim yarışının daha da hareketleneceği öngörülüyor. Özellikle pazarcı esnafı başta olmak üzere geniş bir kesimin desteğini arkasına alması beklenen Bulgay’ın, seçim sürecinde nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu.
İKİ GÜÇLÜ İSİM KARŞI KARŞIYA
Öte yandan mevcut başkan Hasan Geriter’in de seçim çalışmalarını sürdürdüğü ve esnaf temsilcileriyle temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. İki güçlü ismin yarışacağı seçimlerin, Manisa esnaf teşkilatında yeni bir dönemin kapısını aralayabileceği değerlendiriliyor. Pazar günü yapılacak seçim öncesinde gözler, adayların açıklayacağı projeler ve esnafın tercihlerine çevrildi.
Editör: ADNAN POYRAZ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
