Düğün törenine giden aile kaza yaptı: 6 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2026 - 16:21, Güncelleme: 24.08.2026 - 13:12
 

Düğün törenine giden aile kaza yaptı: 6 yaralı

Adıyaman’da iki otomobilin çarpıştığı kazada, düğün törenine giden ailenin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Kaza, Adıyaman-Kahta Karayolu’nun Hasancık köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa S. yönetimindeki otomobil ile düğün törenine gitmekte olan Mehmet Y. idaresindeki otomobil henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralananlara ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri de olay yerinde çalışma yürütürken jandarma ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kazada her iki aracın sürücüsü Mustafa S. ve Mehmet Y. ile araçlarda bulunan Serhat A., Erdal A., Hüseyin A. ve Ruşen A. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgi verilmezken, kazanın ardından karayolunda ekipler tarafından inceleme yapıldı. Kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi amacıyla jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. İHA
Adıyaman’da iki otomobilin çarpıştığı kazada, düğün törenine giden ailenin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Kaza, Adıyaman- Kahta Karayolu’nun Hasancık köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa S. yönetimindeki otomobil ile düğün törenine gitmekte olan Mehmet Y. idaresindeki otomobil henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralananlara ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri de olay yerinde çalışma yürütürken jandarma ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kazada her iki aracın sürücüsü Mustafa S. ve Mehmet Y. ile araçlarda bulunan Serhat A., Erdal A., Hüseyin A. ve Ruşen A. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgi verilmezken, kazanın ardından karayolunda ekipler tarafından inceleme yapıldı. Kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi amacıyla jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

İHA

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.