EBRU YAŞAR O LİSTEYE GİREN İLK TÜRK OLDU!

MAGAZİN 05.03.2024 - 18:00, Güncelleme: 05.03.2024 - 18:00
 

EBRU YAŞAR O LİSTEYE GİREN İLK TÜRK OLDU!

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, ‘Yoksun’ isimli yeni şarkısıyla dünya listelerinde altın gibi parladı. Şuana kadar 500 milyon dinlenmeyi aşan ünlü şarkıcı dünya listelerine giren ilk Türk oldu. Yaşar, bu performansıyla Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B. gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar yeni şarkısı ‘Yoksun’ ile kırılması zor bir rekora imza attı. Yaşar, Siyam’la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun’ ile dijital platformlarda zirveye yerleşti. 500 MİLYON DİNLEMEYİ AŞTI Ünlü müzik yapımcısı ve DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda: “Ebru Yaşar ve Siyam’ın düeti “Yoksun” YouTube Dünya Listesi’nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi” dedi. “EN İYİLERİNE LAYIKSINIZ” Ünlü sanatçı Ebru Yaşar da, Demir’in paylaşımını alıntılayarak; “Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız” dedi. 23. SIRAYA YÜKSELDİ Youtube Music Charts verilerinden yola çıkarak en çok dinlenen şarkılar belli oldu. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar yeni şarkısı ‘Yoksun’ ile dünya müzik listesini sallamaya devam ediyor. Yaşar, Siyam’la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun’ ile ‘YouTube Dünya Listesi’nde Amerikalı rapçi Cardi B. ile pop şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya starlarını geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi.Haber Merkezi  
Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, ‘Yoksun’ isimli yeni şarkısıyla dünya listelerinde altın gibi parladı. Şuana kadar 500 milyon dinlenmeyi aşan ünlü şarkıcı dünya listelerine giren ilk Türk oldu. Yaşar, bu performansıyla Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B. gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar yeni şarkısı ‘Yoksun’ ile kırılması zor bir rekora imza attı. Yaşar, Siyam’la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun’ ile dijital platformlarda zirveye yerleşti.

500 MİLYON DİNLEMEYİ AŞTI

Ünlü müzik yapımcısı ve DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda: “ Ebru Yaşar ve Siyam’ın düeti “Yoksun” YouTube Dünya Listesi’nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi” dedi.

“EN İYİLERİNE LAYIKSINIZ”

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar da, Demir’in paylaşımını alıntılayarak; “Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız” dedi.

23. SIRAYA YÜKSELDİ

Youtube Music Charts verilerinden yola çıkarak en çok dinlenen şarkılar belli oldu. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar yeni şarkısı ‘Yoksun’ ile dünya müzik listesini sallamaya devam ediyor. Yaşar, Siyam’la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun’ ile ‘YouTube Dünya Listesi’nde Amerikalı rapçi Cardi B. ile pop şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya starlarını geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi.Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.