EGEMDER YÖNETİMİ İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

ÖZEL HABER 29.03.2024 - 16:50, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:50
 

EGEMDER YÖNETİMİ İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

2023 yılında Manisa’da kurulan Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER), iftar programı düzendi. Cafe 236’da düzenlenen iftar yemeğinde derneğin üyeleri ve yönetici kadrosu katıldı. ETV mikrofonlarına konuşan EGEMDER Başkanı Caner Gürdil, derneğin faaliyetleri, amaçları ve Manisa’ya olan katkısıyla ilgili detayları paylaştı.
Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER), yönetimi Cafe 236’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. “SEKTÖRE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ” ETV’ye konuşan başkan Caner Güldil, “15 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibiyim. 5 yıldır da bir kurumsal firmanın Manisa temsilciliğini yapıyorum. Eylül 2023’te 4 arkadaşım ile birlikte EGEMDER’i (Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği) kurduk. O günden bu yana çeşitli eğitim ve sosyal faaliyetler düzenleyerek sektöre katkı sağlamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. “BU İŞE EĞİTİM TABANLI, EĞİTİM MERKEZLİ, EĞİTİM ODAKLI BAKIYORUZ” Caner Güldil, “Kuruluş amaçlarımızdan en önemlisi; meslek etiğine uygun hareket eden bir emlakçılığın daha üst seviyesi, gayrı menkul danışmanlığı pozisyonuna taşıyabilecek arkadaşları bir araya getirerek faaliyetlerimize yön vermek. Bu işe eğitim tabanlı, eğitim merkezli, eğitim odaklı bakıyoruz.” şeklinde konuştu. “EĞİTİM VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK” Caner Güldil, “Kuruluşumuzdan bu yana ilk ramazan ayını icra ediyoruz. Bu nedenle derneğimiz kurucuları ve yönetim kurulu olarak bir iftar programı düzenledik. Bundan sonraki dönemlerde de gerek eğitim, gerekse sosyal faaliyetlerimiz devam edecek. Bayram sonrasında da sektöre değer katacak eğitimler ve faaliyetlerimizi arttıracağız.” diye konuştu. “İNSANLARIN SEKTÖRE BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ” Caner Güldil, “Biz işimizi ve işini doğru yapan arkadaşları bir araya getirerek insanların sektöre bakış açısını değiştirmek istiyoruz. Çünkü insanlar geçmiş dönemlerde bizim sektörde çalışan sektör temsilcilerimize al-satçı, kapkaççı, tacir ya da cebinden parayı almaya çalışan insan gözüyle bakıyorlardı. Ama artık gayrimenkul danışmanlığı var, her anlamda yatırım danışmanlığı yapan meslektaşları bir arada oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.
2023 yılında Manisa’da kurulan Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER), iftar programı düzendi. Cafe 236’da düzenlenen iftar yemeğinde derneğin üyeleri ve yönetici kadrosu katıldı. ETV mikrofonlarına konuşan EGEMDER Başkanı Caner Gürdil, derneğin faaliyetleri, amaçları ve Manisa’ya olan katkısıyla ilgili detayları paylaştı.

Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER), yönetimi Cafe 236’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

“SEKTÖRE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

ETV’ye konuşan başkan Caner Güldil, “15 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibiyim. 5 yıldır da bir kurumsal firmanın Manisa temsilciliğini yapıyorum. Eylül 2023’te 4 arkadaşım ile birlikte EGEMDER’i (Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği) kurduk. O günden bu yana çeşitli eğitim ve sosyal faaliyetler düzenleyerek sektöre katkı sağlamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BU İŞE EĞİTİM TABANLI, EĞİTİM MERKEZLİ, EĞİTİM ODAKLI BAKIYORUZ”

Caner Güldil, “Kuruluş amaçlarımızdan en önemlisi; meslek etiğine uygun hareket eden bir emlakçılığın daha üst seviyesi, gayrı menkul danışmanlığı pozisyonuna taşıyabilecek arkadaşları bir araya getirerek faaliyetlerimize yön vermek. Bu işe eğitim tabanlı, eğitim merkezli, eğitim odaklı bakıyoruz.” şeklinde konuştu.

“EĞİTİM VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Caner Güldil, “Kuruluşumuzdan bu yana ilk ramazan ayını icra ediyoruz. Bu nedenle derneğimiz kurucuları ve yönetim kurulu olarak bir iftar programı düzenledik. Bundan sonraki dönemlerde de gerek eğitim, gerekse sosyal faaliyetlerimiz devam edecek. Bayram sonrasında da sektöre değer katacak eğitimler ve faaliyetlerimizi arttıracağız.” diye konuştu.

“İNSANLARIN SEKTÖRE BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Caner Güldil, “Biz işimizi ve işini doğru yapan arkadaşları bir araya getirerek insanların sektöre bakış açısını değiştirmek istiyoruz. Çünkü insanlar geçmiş dönemlerde bizim sektörde çalışan sektör temsilcilerimize al-satçı, kapkaççı, tacir ya da cebinden parayı almaya çalışan insan gözüyle bakıyorlardı. Ama artık gayrimenkul danışmanlığı var, her anlamda yatırım danışmanlığı yapan meslektaşları bir arada oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.