ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

ÖZEL HABER 12.04.2024 - 16:00, Güncelleme: 12.04.2024 - 17:47
 

ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

ETV-Denge Gazetesi, Ofishome Mağazası-Atölye, Cafe 236 Lounge ve Milangaz-Agora Su ekipleri, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'nın Ramazan Bayramı'nı kutladı.
"HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLARIM" Yumrukaya, "Öncelikle tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Erdinç Şirketler Grubu Ailesi olarak geleneksel bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Ramazan Ayı ve seçim süreci boyunca Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan tüm şirketlerimiz güzel şehrimiz Manisa için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etti. Bundan sonraki süreçte de hemşehrilermize daha iyi bir hizmet vermek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu. "BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET EDECEĞİM" Yumrukaya, "ETV-Denge Gazetesi yaptığı tarafsız canlı yayınlar ve özel haberler ile birlikte seçim dönemini güzel bir şekilde noktaladı. 31 Mart yerel seçimlerinden zafer ile çıkan tüm belediye başkanlarını tekrardan tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde ETV-Denge Gazetesi ile birlikte görevlerine başlayan belediye başkanlarını ziyaret edeceğim. Manisa’nın daha iyi bir seviyeye gelmesi için belediye başkanları ile birlikte iletişim kanallarımız her zaman açık olacak” dedi.
ETV-Denge Gazetesi, Ofishome Mağazası-Atölye, Cafe 236 Lounge ve Milangaz-Agora Su ekipleri, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'nın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLARIM"

Yumrukaya, "Öncelikle tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Erdinç Şirketler Grubu Ailesi olarak geleneksel bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Ramazan Ayı ve seçim süreci boyunca Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan tüm şirketlerimiz güzel şehrimiz Manisa için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etti. Bundan sonraki süreçte de hemşehrilermize daha iyi bir hizmet vermek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

"BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET EDECEĞİM"

Yumrukaya, "ETV- Denge Gazetesi yaptığı tarafsız canlı yayınlar ve özel haberler ile birlikte seçim dönemini güzel bir şekilde noktaladı. 31 Mart yerel seçimlerinden zafer ile çıkan tüm belediye başkanlarını tekrardan tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde ETV- Denge Gazetesi ile birlikte görevlerine başlayan belediye başkanlarını ziyaret edeceğim. Manisa’nın daha iyi bir seviyeye gelmesi için belediye başkanları ile birlikte iletişim kanallarımız her zaman açık olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.