ERKAN AKÇAY, YUMRUKAYA’YI OFİSHOME’DA ZİYARET ETTİ

ÖZEL HABER 14.03.2024 - 16:09, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:09
 

ERKAN AKÇAY, YUMRUKAYA’YI OFİSHOME’DA ZİYARET ETTİ

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ETV Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofishome mağazasında ziyaret etti. MHP'li Akçay, 21 Mart Perşembe günü saat 11:00'de ETV'den canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz programında Şakir Koruk'un konuğu olacak.
"AKÇAY'LA GÜZEL BİR DOSTLUĞUMUZ VAR" Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Yumrukaya, "Sayın Erkan Akçay hem Manisa'mızın hem de ülkemizin yetiştirdiği, siyaset alanında çok bilgili ve tecrübeli bir isim. Akçay ile çok eski yıllara uzanan güzel bir dostluğumuz var. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin Manisa ve ülke gündemindeki konuları görüştük. Yoğun temposuna rağmen ziyaret nezaketi gösterdiği için Akçay'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi. AKÇAY'DAN YUMRUKAYA'YA TEŞEKKÜR Yumrukaya ile 20 yıla yakın dostluğu olduğunu dile getiren MHP'li Akçay, "Yoğun seçim çalışmalarımıza kısa bir süre ara vererek Yumrukaya ile güzel bir sohbet havasında görüşme gerçekleştirdik. Manisa'ya her gelişimizde Erdinç Bey'e uğrayıp, hal ve hatır sorarak sohbet ederiz. Hem iş adamlığı hem de Manisa'daki abilik görevinden dolayı kendisini ziyaret etmekten büyük bir keyif alıyorum. Misafirperverliği ve güzel sohbeti için Yumrukaya’ya teşekkür ederim." dedi. Belgin Koçak
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ETV Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofishome mağazasında ziyaret etti. MHP'li Akçay, 21 Mart Perşembe günü saat 11:00'de ETV'den canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz programında Şakir Koruk'un konuğu olacak.

"AKÇAY'LA GÜZEL BİR DOSTLUĞUMUZ VAR"

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Yumrukaya, "Sayın Erkan Akçay hem Manisa'mızın hem de ülkemizin yetiştirdiği, siyaset alanında çok bilgili ve tecrübeli bir isim. Akçay ile çok eski yıllara uzanan güzel bir dostluğumuz var. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin Manisa ve ülke gündemindeki konuları görüştük. Yoğun temposuna rağmen ziyaret nezaketi gösterdiği için Akçay'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.

AKÇAY'DAN YUMRUKAYA'YA TEŞEKKÜR

Yumrukaya ile 20 yıla yakın dostluğu olduğunu dile getiren MHP'li Akçay, "Yoğun seçim çalışmalarımıza kısa bir süre ara vererek Yumrukaya ile güzel bir sohbet havasında görüşme gerçekleştirdik. Manisa'ya her gelişimizde Erdinç Bey'e uğrayıp, hal ve hatır sorarak sohbet ederiz. Hem iş adamlığı hem de Manisa'daki abilik görevinden dolayı kendisini ziyaret etmekten büyük bir keyif alıyorum. Misafirperverliği ve güzel sohbeti için Yumrukaya’ya teşekkür ederim." dedi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.