Erzurum’a yapılacak yeni stadyumun ihalesi tamamlandı
Erzurum’a yapılacak yeni stadyumun ihalesi tamamlandı
Erzurum’a yapılması planlanan 20 bin kişilik yeni stadyum projesinin ihalesi tamamlandı. Mehmet Sekmen Bulvarı çevresinde, Erzurum Havalimanı yolu üzerinde hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında stadyumun yanı sıra 5 bin kişilik kapalı spor salonu, olimpik yüzme havuzu ve farklı spor alanlarının yer alacağı bir spor kompleksi oluşturulacak.
Projenin tamamlanmasıyla Erzurum’un yeni bir spor altyapısına kavuşması hedefleniyor. 20 bin seyirci kapasiteli stadyumun yanı sıra kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu da kompleks içerisinde yer alacak. Modern spor alanlarının da projeye dahil edilmesiyle tesisin yalnızca futbol karşılaşmalarına değil, farklı branşlardaki sportif faaliyetlere de hizmet vermesi planlanıyor.
İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 20 bin kişilik Erzurum Yeni Stadyumu Projesi’nin ihalesinin tamamlandığını duyurdu. Altınok, paylaşımında projenin uzun süredir takip edildiğini belirterek yeni stadyumun kapalı spor salonu, olimpik yüzme havuzu ve modern spor alanlarıyla birlikte Erzurum’a kazandırılacağını ifade etti.
ERZURUM’UN SPOR ALTYAPISI GELİŞECEK
Projenin hayata geçirilmesiyle kentin spor altyapısının güçlendirilmesi amaçlanıyor. Kompleksin tamamlanmasının ardından Erzurum’un farklı spor branşlarında kullanılabilecek yeni tesislere sahip olması bekleniyor. Milletvekili Altınok, paylaşımında çalışmaların tesisin en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması amacıyla sürdürüleceğini belirtti.
İHA
Erzurum HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
