ETV’YE KONUŞAN CHP LİDERİ ÖZEL'DEN MANİSALILARA DAVET

ÖZEL RÖPORTAJ 12.01.2024 - 19:27, Güncelleme: 12.01.2024 - 19:42
 

ETV’YE KONUŞAN CHP LİDERİ ÖZEL'DEN MANİSALILARA DAVET

Manisa’da bir dizi ziyaret ve açılış törenlerine katılan CHP lideri Özgür Özel, ETV mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.
“ADAYLARIMIZI EKSİKSİZ OLARAK TANITACAĞIZ” ETV mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan CHP lideri Özel, "Akhisar benim için çok önemli bir ilçe. Siyasete ilk girdiğimiz andan beri Akhisar'dan milletvekili çıkarmak için çok çalıştık. Manisa'da CHP’nin tüm ilçe belediye başkan adayları belli oldu ve bu Türkiye'de ilk olan bir gelişme. Manisa'da yarın kapalı spor salonunda bütün belediye başkan adaylarımızı eksiksiz olarak tanıtacağız. Hem büyükşehir belediye başkan adayımızı hem de 17 ilçede bulunan belediye başkan adayımızı kamuoyuna tanıtacağız. Tüm Manisalıları bu tanıtım programımıza davet ediyorum." dedi. Belgin Koçak
Manisa’da bir dizi ziyaret ve açılış törenlerine katılan CHP lideri Özgür Özel, ETV mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

“ADAYLARIMIZI EKSİKSİZ OLARAK TANITACAĞIZ”

ETV mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan CHP lideri Özel, "Akhisar benim için çok önemli bir ilçe. Siyasete ilk girdiğimiz andan beri Akhisar'dan milletvekili çıkarmak için çok çalıştık. Manisa'da CHP’nin tüm ilçe belediye başkan adayları belli oldu ve bu Türkiye'de ilk olan bir gelişme. Manisa'da yarın kapalı spor salonunda bütün belediye başkan adaylarımızı eksiksiz olarak tanıtacağız. Hem büyükşehir belediye başkan adayımızı hem de 17 ilçede bulunan belediye başkan adayımızı kamuoyuna tanıtacağız. Tüm Manisalıları bu tanıtım programımıza davet ediyorum." dedi. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.