FRANSA'DA KAZANIP TÜRKİYE'YE HARCIYOR

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2026 - 13:01, Güncelleme: 26.10.2026 - 13:01
 

FRANSA'DA KAZANIP TÜRKİYE'YE HARCIYOR

Fransa’nın Nantes şehrinde 3 ayrı mağazası bulunan Turgutlulu iş insanı Hamit Bulut, her yıl Türkiye’den yaklaşık 1 milyon Euro değerinde ürün tedarik ederek ülke ekonomisine katma değer sağlıyor.
Fransa'nın Nantes kentinde ticari faaliyetlerini sürdüren Turgutlulu iş insanı Hamit Bulut, mobilya ve beyaz eşya sektöründeki mağaza ihtiyaçlarını Türkiye'den karşılayarak yıllık 1 milyon Euro tutarında ekonomik girdi sağlıyor. Yaklaşık 40 yıldır Fransa’da ikamet eden Bulut, son 22 yıldır mobilya, mutfak ve beyaz eşya sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Her yıl memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesine gelerek mağazalarının reklam, tabela ve ürün alımlarını yerel esnaftan karşılayan gurbetçi iş insanı, ilçedeki inşaat yatırımlarıyla da istihdama destek veriyor. 40 YILLIK FRANSA MESAİSİ MOBİLYA SEKTÖRÜYLE SÜRÜYOR Manisa'nın Turgutlu ilçesinden Fransa'ya uzanan ticari başarı hikâyesi, ülke ekonomisine döviz girdisi olarak geri dönüyor. Yaklaşık 40 yıldır Fransa'da yaşamını sürdüren iş insanı Hamit Bulut, yurt dışındaki çalışma hayatına ilk olarak restoran ve inşaat sektörlerinde başladı. Ticari yatırımlarını zamanla genişleten Bulut, son 22 yıldır mobilya ve ev gereçleri alanında faaliyet gösteriyor. Nantes şehrinde iki mobilya ile bir mutfak ve beyaz eşya mağazası bulunan girişimci, Türkiye ile olan ticari köprülerini her geçen yıl daha da güçlendiriyor. İHTİYAÇLARINI TURGUTLULU YEREL ESNAFTAN KARŞILIYOR Fransa'daki işletmelerinin operasyonel giderlerini ve ürün alımlarını Türkiye merkezli yürütmeye özen gösteren Hamit Bulut, her yıl düzenli olarak memleketi Turgutlu'yu ziyaret ediyor. Mağazalarının tabela, görsel iletişim ve reklam çalışmalarını Turgutlu'daki yerel işletmelere yaptıran iş insanı, aynı zamanda ilçede gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik yatırımlar gerçekleştiriyor. Yurt dışındaki ticari ağını memleketindeki üreticilerle buluşturan Bulut, Turgutlu esnafının dış pazarlara açılmasına da olanak tanıyor. "YURT DIŞI KAZANCINI TÜRKİYE'DE YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ" Ülke ekonomisine katkı sunmayı milli bir sorumluluk olarak gördüğünü ifade eden iş insanı Hamit Bulut, Türkiye'den gerçekleştirdiği yıllık ürün tedarik hacminin 1 milyon Euro seviyesinde olduğunu açıkladı. Yurt dışında elde edilen gelirin Türkiye'de harcanmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Bulut, "Fransa'da kazandığımız birikimi kendi memleketimizde yatırıma dönüştürmeyi hedefliyoruz. Alımlarımızı Turgutlu ve Türkiye genelindeki üreticilerden yaparak hem yerel sanayiye destek oluyoruz hem de kentin ticari hacmini artırıyoruz" ifadelerini kullandı. İHA
Fransa’nın Nantes şehrinde 3 ayrı mağazası bulunan Turgutlulu iş insanı Hamit Bulut, her yıl Türkiye’den yaklaşık 1 milyon Euro değerinde ürün tedarik ederek ülke ekonomisine katma değer sağlıyor.

Fransa'nın Nantes kentinde ticari faaliyetlerini sürdüren Turgutlulu iş insanı Hamit Bulut, mobilya ve beyaz eşya sektöründeki mağaza ihtiyaçlarını Türkiye'den karşılayarak yıllık 1 milyon Euro tutarında ekonomik girdi sağlıyor. Yaklaşık 40 yıldır Fransa’da ikamet eden Bulut, son 22 yıldır mobilya, mutfak ve beyaz eşya sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Her yıl memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesine gelerek mağazalarının reklam, tabela ve ürün alımlarını yerel esnaftan karşılayan gurbetçi iş insanı, ilçedeki inşaat yatırımlarıyla da istihdama destek veriyor.

40 YILLIK FRANSA MESAİSİ MOBİLYA SEKTÖRÜYLE SÜRÜYOR

Manisa'nın Turgutlu ilçesinden Fransa'ya uzanan ticari başarı hikâyesi, ülke ekonomisine döviz girdisi olarak geri dönüyor. Yaklaşık 40 yıldır Fransa'da yaşamını sürdüren iş insanı Hamit Bulut, yurt dışındaki çalışma hayatına ilk olarak restoran ve inşaat sektörlerinde başladı. Ticari yatırımlarını zamanla genişleten Bulut, son 22 yıldır mobilya ve ev gereçleri alanında faaliyet gösteriyor. Nantes şehrinde iki mobilya ile bir mutfak ve beyaz eşya mağazası bulunan girişimci, Türkiye ile olan ticari köprülerini her geçen yıl daha da güçlendiriyor.

İHTİYAÇLARINI TURGUTLULU YEREL ESNAFTAN KARŞILIYOR

Fransa'daki işletmelerinin operasyonel giderlerini ve ürün alımlarını Türkiye merkezli yürütmeye özen gösteren Hamit Bulut, her yıl düzenli olarak memleketi Turgutlu'yu ziyaret ediyor. Mağazalarının tabela, görsel iletişim ve reklam çalışmalarını Turgutlu'daki yerel işletmelere yaptıran iş insanı, aynı zamanda ilçede gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik yatırımlar gerçekleştiriyor. Yurt dışındaki ticari ağını memleketindeki üreticilerle buluşturan Bulut, Turgutlu esnafının dış pazarlara açılmasına da olanak tanıyor.

"YURT DIŞI KAZANCINI TÜRKİYE'DE YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ"

Ülke ekonomisine katkı sunmayı milli bir sorumluluk olarak gördüğünü ifade eden iş insanı Hamit Bulut, Türkiye'den gerçekleştirdiği yıllık ürün tedarik hacminin 1 milyon Euro seviyesinde olduğunu açıkladı. Yurt dışında elde edilen gelirin Türkiye'de harcanmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Bulut, "Fransa'da kazandığımız birikimi kendi memleketimizde yatırıma dönüştürmeyi hedefliyoruz. Alımlarımızı Turgutlu ve Türkiye genelindeki üreticilerden yaparak hem yerel sanayiye destek oluyoruz hem de kentin ticari hacmini artırıyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.