Gazze zulmüne ünlü manken sessiz kalmadı

MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2023 - 16:35, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:34
 

Gazze zulmüne ünlü manken sessiz kalmadı

Gazze zulmüne ünlü manken sessiz kalmadı
İsrail ablukası altındaki Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanmasına ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.İsrail’in yaptığı zulüm karşısında sessiz kalmayan ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eli ve ayağının titrediğini, uyku uyuyamadığını belirterek, “ Fotoğraflara baktıkça gözümdeki yaşlara engel olamıyorum. Savaşın her hali kötü ama hastane hedef almak nedir ya?. Bu bir insanlık suçu, bu bir katliam. Çocuklardan, yaşlılardan çaresiz insanlardan ne istediniz. Allah sizi nasıl bilirse öyle yapsın. Gazze’de hastaneye atılan bomba, tüm insanlığın vicdanına atılmıştır. Ve ufacık vicdanı olan herkes tepkisini ortaya koymalı. Bu savaşın durması gerekiyor, artık yeter” diyerek tepkisini ortaya koydu.
Gazze zulmüne ünlü manken sessiz kalmadı
İsrail ablukası altındaki Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanmasına ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.
İsrail’in yaptığı zulüm karşısında sessiz kalmayan ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eli ve ayağının titrediğini, uyku uyuyamadığını belirterek, “ Fotoğraflara baktıkça gözümdeki yaşlara engel olamıyorum. Savaşın her hali kötü ama hastane hedef almak nedir ya?. Bu bir insanlık suçu, bu bir katliam. Çocuklardan, yaşlılardan çaresiz insanlardan ne istediniz. Allah sizi nasıl bilirse öyle yapsın. Gazze’de hastaneye atılan bomba, tüm insanlığın vicdanına atılmıştır. Ve ufacık vicdanı olan herkes tepkisini ortaya koymalı. Bu savaşın durması gerekiyor, artık yeter” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.