Gölde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2026 - 11:43, Güncelleme: 06.08.2026 - 11:52
 

Gölde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği gölde kaybolan 48 yaşındaki Ali Karakan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Çok sayıda ekibin katıldığı arama çalışmaları, sabah saatlerinde yeniden başlatıldı ve Karakan'ın cenazesi gölden çıkarıldı.
Gölde kaybolmasının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları gece sonuç vermedi. Günün ilk saatlerinde yeniden suya giren ekipler, Ali Karakan'ın cansız bedenini tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. ARAMALAR YENİDEN BAŞLATILDI Olay, 5 Ağustos günü saat 18.00 sıralarında Kapaklı ilçesine bağlı Pınarça Mahallesi'ndeki İkizgöller mevkisinde meydana geldi. Serinlemek amacıyla göle giren Ali Karakan, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. ÇOK SAYIDA EKİP GÖREV ALDI İhbarın ardından sahil güvenlik, jandarma, polis dalgıç ekipleri, AFAD ile Kapaklı Arama Kurtarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Akşam saatlerine kadar sürdürülen çalışmalarda Karakan'a ulaşılamayınca aramalara ara verildi. CANSIZ BEDENİ GÖLDEN ÇIKARILDI Sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlatılan arama çalışmalarında ekipler, Ali Karakan'ın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan cenaze, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Yetkililer, olayın kesin nedeninin yapılacak otopsi ve soruşturma kapsamında netlik kazanacağını bildirdi. Olayla ilgili adli soruşturma sürdürülüyor. İHA
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği gölde kaybolan 48 yaşındaki Ali Karakan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Çok sayıda ekibin katıldığı arama çalışmaları, sabah saatlerinde yeniden başlatıldı ve Karakan'ın cenazesi gölden çıkarıldı.

Gölde kaybolmasının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları gece sonuç vermedi. Günün ilk saatlerinde yeniden suya giren ekipler, Ali Karakan'ın cansız bedenini tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARAMALAR YENİDEN BAŞLATILDI

Olay, 5 Ağustos günü saat 18.00 sıralarında Kapaklı ilçesine bağlı Pınarça Mahallesi'ndeki İkizgöller mevkisinde meydana geldi. Serinlemek amacıyla göle giren Ali Karakan, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.

ÇOK SAYIDA EKİP GÖREV ALDI

İhbarın ardından sahil güvenlik, jandarma, polis dalgıç ekipleri, AFAD ile Kapaklı Arama Kurtarma ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Akşam saatlerine kadar sürdürülen çalışmalarda Karakan'a ulaşılamayınca aramalara ara verildi.

CANSIZ BEDENİ GÖLDEN ÇIKARILDI

Sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlatılan arama çalışmalarında ekipler, Ali Karakan'ın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan cenaze, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yetkililer, olayın kesin nedeninin yapılacak otopsi ve soruşturma kapsamında netlik kazanacağını bildirdi. Olayla ilgili adli soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.