İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'TAN YUMRUKAYA'YA İADE-İ ZİYARET

YEREL 01.03.2024 - 17:45, Güncelleme: 01.03.2024 - 17:50
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'TAN YUMRUKAYA'YA İADE-İ ZİYARET

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'ya Ofishome mağazasında iade-i ziyarette bulundu.
YUMRUKAYA'DAN AKTAŞ'A TEŞEKKÜR Aktaş'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Yumrukaya, "İl Emniyet Müdürümüz Aktaş'ın Manisa'mızda göreve başlaması sonrası şehrimizde huzur ve güven tam anlamıyla sağlandı. Emniyet güçleri ve Manisa halkı arasında dostane bir bağ gelişti. Emniyet güçlerinin suça ve suçluya göz açtırmaması bir Manisalı olarak beni çok mutlu ediyor. Nazik ziyareti için Aktaş'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. "YUMRUKAYA İLE GÜZEL BİR BAĞ KURDUK" Aktaş, "Göreve başladığım günden itibaren Yumrukaya ile güzel bir bağ kurduk. Hem Manisa hem de Türkiye’ye ilişkin hoş bir sohbet havasında güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Yumrukaya'nın da dediği gibi emniyet güçleri olarak suça ve suçluya göz açtırmamak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Manisa'mız çok güzel bir şehir ve vatandaşlarımız güven içinde yaşamayı hak ediyor. Yumrukaya'ya misafirperverliği için teşekkür ederim." diye konuştu. Belgin Koçak
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'ya Ofishome mağazasında iade-i ziyarette bulundu.

YUMRUKAYA'DAN AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Aktaş'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Yumrukaya, "İl Emniyet Müdürümüz Aktaş'ın Manisa'mızda göreve başlaması sonrası şehrimizde huzur ve güven tam anlamıyla sağlandı. Emniyet güçleri ve Manisa halkı arasında dostane bir bağ gelişti. Emniyet güçlerinin suça ve suçluya göz açtırmaması bir Manisalı olarak beni çok mutlu ediyor. Nazik ziyareti için Aktaş'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

"YUMRUKAYA İLE GÜZEL BİR BAĞ KURDUK"

Aktaş, "Göreve başladığım günden itibaren Yumrukaya ile güzel bir bağ kurduk. Hem Manisa hem de Türkiye’ye ilişkin hoş bir sohbet havasında güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Yumrukaya'nın da dediği gibi emniyet güçleri olarak suça ve suçluya göz açtırmamak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Manisa'mız çok güzel bir şehir ve vatandaşlarımız güven içinde yaşamayı hak ediyor. Yumrukaya'ya misafirperverliği için teşekkür ederim." diye konuştu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.