İLÇEDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK ÇALIŞMA

ALAŞEHİR 30.01.2024 - 17:06, Güncelleme: 30.01.2024 - 17:06
 

İLÇEDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK ÇALIŞMA

Alaşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde parklara çocuklar için yeni oyun grupları kurdu.
Alaşehir'de çocuklara yarıyıl tatili hediyesi olarak değerlendirilen çocuk oyuncakları parklara yerleştirildi. Fatih, İstasyon, Kurtuluş, Killik, Kavaklıdere, Yeşilyurt, Dağarlar gibi mahalle parkları başta olmak üzere bir çok parka; park oyuncakları, kaydırak, salıncak, tahterevalliler, oyun evleri, oturaklar gibi değişik oyuncak ve oyun grupları kuruldu. BAŞKAN ÖKÜZCÜOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR   Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan yatırım her zaman değerlidir. Çocuklarımıza yarıyıl hediyesi olarak değerlendirdiğimiz bu oyuncaklarımız sâyesinde çocuklarımızın iyi bir tatil geçirerek, ikinci döneme dinlenmiş olarak girmelerini sağlamayı amaçladık. Bu tür yatırımlarımız aralıksız olarak devam edecektir. Bu alanda emeği geçen tüm ekip ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. (İHA)
Alaşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde parklara çocuklar için yeni oyun grupları kurdu.

Alaşehir'de çocuklara yarıyıl tatili hediyesi olarak değerlendirilen çocuk oyuncakları parklara yerleştirildi. Fatih, İstasyon, Kurtuluş, Killik, Kavaklıdere, Yeşilyurt, Dağarlar gibi mahalle parkları başta olmak üzere bir çok parka; park oyuncakları, kaydırak, salıncak, tahterevalliler, oyun evleri, oturaklar gibi değişik oyuncak ve oyun grupları kuruldu.

BAŞKAN ÖKÜZCÜOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR  

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan yatırım her zaman değerlidir. Çocuklarımıza yarıyıl hediyesi olarak değerlendirdiğimiz bu oyuncaklarımız sâyesinde çocuklarımızın iyi bir tatil geçirerek, ikinci döneme dinlenmiş olarak girmelerini sağlamayı amaçladık. Bu tür yatırımlarımız aralıksız olarak devam edecektir. Bu alanda emeği geçen tüm ekip ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.