iPhone hafıza yükseltme

İş Dünyası 31.07.2023 - 12:50, Güncelleme: 31.07.2023 - 13:05
 

iPhone hafıza yükseltme

Bir iPhone'a sahipseniz, depolama alanınızın bitmesiyle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle de cihazınız eski bir modelse muhtemelen alternatif birçok çözümü de denemeye çalışmışsınızdır. Günlük olarak kullandığımız tüm fotoğraflar, videolar ve uygulamalarla, depolama alanımızı hızla dolacaktır.
Ancak bunu endişe etmenize gerek yoktur. Çünkü iPhone hafıza yükseltme işlemi profesyonel teknik servislerde aynı gün içerisinde yapılabilen bir işlemdir. Biz bu makalemizde iPhone hafıza arttırma işleminin nerede ve nasıl yapılabileceğine dair bilgilere yer verelim istedik. iPhone Hafıza Yükseltme Mümkün mü? Cep telefonu kullanım yaşının giderek düştüğü günümüzde artık bir iletişim aracı olmanın çok daha üzerine çıkmıştır. İnsanlar bir iPhone sahibi olduklarında güzel videolar çekebiliyor, fotoğraflar çekebiliyor ya da internete bağlanarak veri alışverişlerinde bulunuyorlar. Dolayısıyla tüm bunlar doğrultusunda kullandığımız bir cihazın zaman içerisinde gerek hızında gerekse hafızasında sorunlar yaşanmaya başlıyor. iPhone teknik servisleri ise kullanıcıların beklenmedik zamanlarda karşılaştıkları sorunlarda cihazı atmaları yerine tekrardan tamir ederek kullanmalarına imkan sağlıyor. İşte her iPhone kullanıcısının da zaman içerisinde yaşadığı hafıza sorunu yine iPhone teknik servisleri sayesinde problem olmaktan çıkıyor. Çoğu kullanıcı cihazın kendi hafızasının yükseltilmeyeceği gibi bir düşünceye sahiptir. Oysaki aylık olarak bir iCloud alanı almak yerine tek bir seferde ödenecek cazip bir ücretle cihazın hafızası istenilen boyuta taşınabilir.  Bu işlem yapılırken cihazın garantiden çıkması ya da zarar görmesi gibi bir sorun yaşanmayacaktır. Yaklaşık olarak 2 saatlik bir süre içinde iPhone hafıza yükseltme işlemi tamamlanır. iPhone Hafıza Yükseltme Nasıl Yapılıyor? Öncelikli olarak cihazınızın devam eden bir garantisi bulunuyorsa bu işlemi tercih etmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde cihazın garantisini sonlandırmış olursunuz. Cihazınızı nerede olursanız olun iPhone teknik servis hizmeti veren firmamıza gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey sitemize girerek ücretsiz kargo kodumuzu almak. Firmamız Yurt içi Kargo ile anlaşmalıdır hiçbir ücret ödemeden cihazınızı bize gönderebilirsiniz.  iPhone hafıza yükseltme işlemi cihazın anakartı üzerinde bulunan hafıza kartının değiştirilmesiyle mümkündür. Bunun için bu işi yapacak olan teknik servisin de kendi alanında uzman olması gerekiyor. İşlem esnasında eski küçük hafıza kartı alınarak yerine daha büyük boyutta olan kart takılır. iPhone tamir işlemleri ve iPhone hafıza yükseltme fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle https://www.teknonand.com/ adresinden iletişime geçebilirsiniz.
Bir iPhone'a sahipseniz, depolama alanınızın bitmesiyle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle de cihazınız eski bir modelse muhtemelen alternatif birçok çözümü de denemeye çalışmışsınızdır. Günlük olarak kullandığımız tüm fotoğraflar, videolar ve uygulamalarla, depolama alanımızı hızla dolacaktır.

Ancak bunu endişe etmenize gerek yoktur. Çünkü iPhone hafıza yükseltme işlemi profesyonel teknik servislerde aynı gün içerisinde yapılabilen bir işlemdir. Biz bu makalemizde iPhone hafıza arttırma işleminin nerede ve nasıl yapılabileceğine dair bilgilere yer verelim istedik.

iPhone Hafıza Yükseltme Mümkün mü?

Cep telefonu kullanım yaşının giderek düştüğü günümüzde artık bir iletişim aracı olmanın çok daha üzerine çıkmıştır. İnsanlar bir iPhone sahibi olduklarında güzel videolar çekebiliyor, fotoğraflar çekebiliyor ya da internete bağlanarak veri alışverişlerinde bulunuyorlar. Dolayısıyla tüm bunlar doğrultusunda kullandığımız bir cihazın zaman içerisinde gerek hızında gerekse hafızasında sorunlar yaşanmaya başlıyor. iPhone teknik servisleri ise kullanıcıların beklenmedik zamanlarda karşılaştıkları sorunlarda cihazı atmaları yerine tekrardan tamir ederek kullanmalarına imkan sağlıyor. İşte her iPhone kullanıcısının da zaman içerisinde yaşadığı hafıza sorunu yine iPhone teknik servisleri sayesinde problem olmaktan çıkıyor.

Çoğu kullanıcı cihazın kendi hafızasının yükseltilmeyeceği gibi bir düşünceye sahiptir. Oysaki aylık olarak bir iCloud alanı almak yerine tek bir seferde ödenecek cazip bir ücretle cihazın hafızası istenilen boyuta taşınabilir. 

Bu işlem yapılırken cihazın garantiden çıkması ya da zarar görmesi gibi bir sorun yaşanmayacaktır. Yaklaşık olarak 2 saatlik bir süre içinde  iPhone hafıza yükseltme işlemi tamamlanır.

iPhone Hafıza Yükseltme Nasıl Yapılıyor?

Öncelikli olarak cihazınızın devam eden bir garantisi bulunuyorsa bu işlemi tercih etmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde cihazın garantisini sonlandırmış olursunuz. Cihazınızı nerede olursanız olun iPhone teknik servis hizmeti veren firmamıza gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey sitemize girerek ücretsiz kargo kodumuzu almak. Firmamız Yurt içi Kargo ile anlaşmalıdır hiçbir ücret ödemeden cihazınızı bize gönderebilirsiniz. 

iPhone hafıza yükseltme işlemi cihazın anakartı üzerinde bulunan hafıza kartının değiştirilmesiyle mümkündür. Bunun için bu işi yapacak olan teknik servisin de kendi alanında uzman olması gerekiyor. İşlem esnasında eski küçük hafıza kartı alınarak yerine daha büyük boyutta olan kart takılır.

iPhone tamir işlemleri ve  iPhone hafıza yükseltme fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle https://www.teknonand.com/ adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.