İŞ İNSANLARI VE SİYASETÇİLER BU TÖRENDE BULUŞTU

MAGAZİN 15.10.2023 - 11:26, Güncelleme: 15.10.2023 - 11:26
 

İŞ İNSANLARI VE SİYASETÇİLER BU TÖRENDE BULUŞTU

Manisa Gördesliler Derneği Yönetim kurulu üyesi Metin Göde ve Pınar Göde çiftinin oğlu Kerem Göde için Esnaf Ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde sünnet töreni düzenledi. Törene Manisa’daki iş insanları ve siyasetçiler yoğun katılım gösterdi.
Manisa’da düzenlenen sünnet törenine iş insanları ve siyasetçiler yoğun ilgi gösterdi. SÜNNET TÖRENENİ YOĞUN KATILIM Sünnet törenine, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Şehzadeler Belediyesi Grup Başkanvekili Şenol Özkaya, AK Parti Şehzadeler Meclis Üyesi Ahmet Tonguç, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, TOÇ Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Uğur Bayil, 28. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 3.sıra milletvekili adayı Şehnaz Güvendik Arık,  oda başkanları, kurum müdürleri, sendikaların  temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. METİN GÖDE DAVETLİLERE TEŞEKKÜR Manisa Gördesliler Derneği Yönetim kurulu üyesi  Metin Göde ve eşi  Pınar Göde davetliler ile  tek tek ilgilendiler. Törende Mevlid-i Şerif okundu. Davetlilere yemek ikramı yapıldı ve  davetliler  müzik  eşliğinde doyasıya eğlendi. Manisa Gördesliler Derneği Yönetim kurulu üyesi  Metin Göde davetlilere teşekkür etti. Metin Göde "Bugün oğlumuz  Kerem Göde'nin   sünnet töreni  gerçekleştirdik.  Yoğun bir katılım vardı. Siyasi parti temsilcilerimiz, STK temsilcilerimiz  bizleri yalnız bırakmadı. Bizleri bu mutlu günde yalnız  bırakmayan  akrabalarım ve bizleri  sevenler  sünnete    katıldıkları için     hepsine ayrı ayrı  çok teşekkür  ediyorum"  dedi. Haber Merkezi  
Manisa Gördesliler Derneği Yönetim kurulu üyesi Metin Göde ve Pınar Göde çiftinin oğlu Kerem Göde için Esnaf Ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde sünnet töreni düzenledi. Törene Manisa’daki iş insanları ve siyasetçiler yoğun katılım gösterdi.

Manisa’da düzenlenen sünnet törenine iş insanları ve siyasetçiler yoğun ilgi gösterdi.

SÜNNET TÖRENENİ YOĞUN KATILIM

Sünnet törenine, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Şehzadeler Belediyesi Grup Başkanvekili Şenol Özkaya, AK Parti Şehzadeler Meclis Üyesi Ahmet Tonguç, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, TOÇ Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Uğur Bayil, 28. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 3.sıra milletvekili adayı Şehnaz Güvendik Arık,  oda başkanları, kurum müdürleri, sendikaların  temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

METİN GÖDE DAVETLİLERE TEŞEKKÜR

Manisa Gördesliler Derneği Yönetim kurulu üyesi  Metin Göde ve eşi  Pınar Göde davetliler ile  tek tek ilgilendiler. Törende Mevlid-i Şerif okundu. Davetlilere yemek ikramı yapıldı ve  davetliler  müzik  eşliğinde doyasıya eğlendi. Manisa Gördesliler Derneği Yönetim kurulu üyesi  Metin Göde davetlilere teşekkür etti. Metin Göde "Bugün oğlumuz  Kerem Göde'nin   sünnet töreni  gerçekleştirdik.  Yoğun bir katılım vardı. Siyasi parti temsilcilerimiz, STK temsilcilerimiz  bizleri yalnız bırakmadı. Bizleri bu mutlu günde yalnız  bırakmayan  akrabalarım ve bizleri  sevenler  sünnete    katıldıkları için     hepsine ayrı ayrı  çok teşekkür  ediyorum"  dedi. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.