KONGREDE ADAY OLACAK MI? BAŞKAN ÖZALPER'DEN AÇIKLAMA
KONGREDE ADAY OLACAK MI? BAŞKAN ÖZALPER'DEN AÇIKLAMA
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. ETV'den canlı olarak yayınlanan toplantıda konuşan Başkan Özalper kongrede yeniden aday olacağını belirtirken yenilenmiş, genç, güçlü ve tecrübeli bir kadroyla yola devam edeceklerini dile getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Özalper, kongre sürecinden adaylık durumuna, parti içi siyasetinden gündem konularına kadar birçok önemli hususa parmak bastı.
"YUKARIDAN İSİM DAYATMASI YOK"
Başkan Özalper, "Aday olmazsak açıklama yaparız demiştik. Ancak biz yenilenmiş, genç, güçlü ve tecrübeli bir kadroyla yola devam edeceğiz. Bizde yukarıdan isim dayatması yok. Tüm delegelerle yapılan toplantılar sonucunda uzlaşma adayları çıkıyor. Ülke yangın yeri, kimsenin koltuk sevdasına ya da kavgaya girecek lüksü yok. Biraz yorulan, nefes almak isteyen arkadaşlar kenara çekiliyor, gönüllü olanlar devam ediyor. Bu partide kimse kimseye 'aday olma' diyemez. AK Parti'de aday olmak isteyen çıkarılmıyor. Bizde ise mümkün olduğu kadar uzlaşı aranır, olmuyorsa sandık belirler" açıklamasında bulundu.
"MEHMET BAŞKANIN BAŞKA HEDEFLERİ OLABİLİR"
CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan'ın aday olmama kararı hakkında açıklamalarda da bulunan Başkan Özalper, "Mehmet Başkan olağanüstü bir süreçte görev yaptı. 29 yaşında, genç ve başka hedefleri olabilir. Biz onun partisine ve ülkesine daha farklı görevlerde hizmet edeceğini biliyoruz" açıklamasında bulundu. Adnan Poyraz
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.