Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2025 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2025 - 15:45
 

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu
Manisa Büyükşehir Belediyesi destekli 41 sporcu, İzmir’deki 10 Kasım Atatürk’ü Anma Muaythai Şampiyonası’nda 15 birincilik, 12 ikincilik ve 13 üçüncülük madalyası kazanarak büyük bir başarıya imza attı.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Manisa Muaythai takımı, İzmir’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma İller arası Muaythai Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. Alaşehir, Turgutlu, Salihli, Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı’dan 41 sporcunun katıldığı turnuvada Manisalı sporcular, 15 birincilik, 12 ikincilik ve 13 üçüncülük madalyası olmak üzere toplam 40 madalya kazandı.Manisa Muaythai İl Temsilcisi Ahmet E. Demiraslan, 28-30 Kasım 2025 tarihleri arasında Menderes’te yapılan şampiyonaya 11 ilden 450 sporcunun katıldığını belirterek, "Merkez ve ilçelerimizden katılan sporcularımıza ulaşım desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve yönetimine teşekkür ederiz. Böylesine anlamlı bir gün adına yapılan şampiyonada Manisalı sporcularımızın kazandığı tüm madalyaları Manisa halkına armağan ediyoruz." dedi.
Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu
Manisa Büyükşehir Belediyesi destekli 41 sporcu, İzmir’deki 10 Kasım Atatürk’ü Anma Muaythai Şampiyonası’nda 15 birincilik, 12 ikincilik ve 13 üçüncülük madalyası kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Manisa Muaythai takımı, İzmir’de düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma İller arası Muaythai Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. Alaşehir, Turgutlu, Salihli, Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı’dan 41 sporcunun katıldığı turnuvada Manisalı sporcular, 15 birincilik, 12 ikincilik ve 13 üçüncülük madalyası olmak üzere toplam 40 madalya kazandı.
Manisa Muaythai İl Temsilcisi Ahmet E. Demiraslan, 28-30 Kasım 2025 tarihleri arasında Menderes’te yapılan şampiyonaya 11 ilden 450 sporcunun katıldığını belirterek, "Merkez ve ilçelerimizden katılan sporcularımıza ulaşım desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve yönetimine teşekkür ederiz. Böylesine anlamlı bir gün adına yapılan şampiyonada Manisalı sporcularımızın kazandığı tüm madalyaları Manisa halkına armağan ediyoruz." dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.