MANİSA’DA ARİFE GÜNÜ KURULACAK OLAN PAZARLAR BELLİ OLDU

MANİSA GÜNDEMİ 08.04.2024 - 13:57, Güncelleme: 08.04.2024 - 13:57
 

MANİSA’DA ARİFE GÜNÜ KURULACAK OLAN PAZARLAR BELLİ OLDU

Manisa'da Ramazan Bayramı öncesi arife günü kurulacak pazar yerleri açıklandı.
Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler’de arife günü kurulacak olan pazarlar belirlendi. VATANDAŞLAR MAĞDUR EDİLMEYECEK Manisa Pazarcılar Odası, vatandaşların mağdur olmaması ve arife günü bayram alışverişlerini rahat bir şekilde yapmaları için merkezde 3 pazar yerinin hizmet vereceğini söyledi. Şehzadeler ilçesinde; Bedesten, salı pazarı ve perşembe pazarı, Yunusemre’de ise millet çarşısı pazarı arife günü kurulacağı belirtildi. (İHA)
Manisa'da Ramazan Bayramı öncesi arife günü kurulacak pazar yerleri açıklandı.

Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler’de arife günü kurulacak olan pazarlar belirlendi.

VATANDAŞLAR MAĞDUR EDİLMEYECEK

Manisa Pazarcılar Odası, vatandaşların mağdur olmaması ve arife günü bayram alışverişlerini rahat bir şekilde yapmaları için merkezde 3 pazar yerinin hizmet vereceğini söyledi. Şehzadeler ilçesinde; Bedesten, salı pazarı ve perşembe pazarı, Yunusemre’de ise millet çarşısı pazarı arife günü kurulacağı belirtildi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.