METİN AKPINAR’IN 35 YIL SONRA İKİZ KIZLARI ORTAYA ÇIKTI

MAGAZİN 13.10.2023 - 15:09, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:09
 

METİN AKPINAR’IN 35 YIL SONRA İKİZ KIZLARI ORTAYA ÇIKTI

Metin Akpınar’ın 35 yıl önce yaşadığı evlilik dışı birlikteliğinden olan, Duygu Nebioğlu’nun bir de ikizi olduğu ortaya çıktı. İkiz kardeş için de DNA testi yapıldı, fakat daha sonucu çıkmadı.
62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın evlilik dışı Duygu Nebioğlu isminde bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu'nun Akpınar'a açtığı babalık davası dün sonuçlanırken Nebioğlu'nun bir de ikiz kardeşi olduğu ortaya çıktı. DNA TESTİ YAPTIRDI Duygu Nebioğlu'nun 2020 yılında yaptığı paylaşımla bir Sevgi Nebioğlu adında ikiz kardeşi olduğu öğrenildi. Habertürk'te yer alan habere göre, Sevgi Nebioğlu'nun da ayrı bir dava açtığı ancak henüz sonuçlanmadığı ortaya çıktı. Öte yandan Sevgi Nebioğlu'nun DNA örneği vererek açtığı babalık davasında da gizlilik kararı bulunuyor. KARDEŞİ İÇİN PAYLAŞIM YAPMIŞ 2020 yılında kardeşiyle çocukluk fotoğrafını paylaşan Duygu Nebioğlu, "Sen önüne bakardın ben derine. Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Sen önüne bakardın ben derine. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikayeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş" ifadelerini kullanmış. 35 YIL SONRA KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI Usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu isminde bir kızının olduğu ortaya çıktı. Gizlilik kararı bulunan ve dün sonuçlanan davada DNA testleriyle Nebioğlu'nun Akpınar'ın kızı olduğu kesinleşti. Kararın ardından gözyaşlarına boğulan Nebioğlu, "1,5 aydır uyumuyordum, ben bu haberi bir sindireyim" dedi. Haber Merkezi
Metin Akpınar’ın 35 yıl önce yaşadığı evlilik dışı birlikteliğinden olan, Duygu Nebioğlu’nun bir de ikizi olduğu ortaya çıktı. İkiz kardeş için de DNA testi yapıldı, fakat daha sonucu çıkmadı.

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın evlilik dışı Duygu Nebioğlu isminde bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu'nun Akpınar'a açtığı babalık davası dün sonuçlanırken Nebioğlu'nun bir de ikiz kardeşi olduğu ortaya çıktı.
DNA TESTİ YAPTIRDI
Duygu Nebioğlu'nun 2020 yılında yaptığı paylaşımla bir Sevgi Nebioğlu adında ikiz kardeşi olduğu öğrenildi. Habertürk'te yer alan habere göre, Sevgi Nebioğlu'nun da ayrı bir dava açtığı ancak henüz sonuçlanmadığı ortaya çıktı. Öte yandan Sevgi Nebioğlu'nun DNA örneği vererek açtığı babalık davasında da gizlilik kararı bulunuyor.
KARDEŞİ İÇİN PAYLAŞIM YAPMIŞ
2020 yılında kardeşiyle çocukluk fotoğrafını paylaşan Duygu Nebioğlu, "Sen önüne bakardın ben derine. Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Sen önüne bakardın ben derine. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikayeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş" ifadelerini kullanmış.
35 YIL SONRA KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu isminde bir kızının olduğu ortaya çıktı. Gizlilik kararı bulunan ve dün sonuçlanan davada DNA testleriyle Nebioğlu'nun Akpınar'ın kızı olduğu kesinleşti. Kararın ardından gözyaşlarına boğulan Nebioğlu, "1,5 aydır uyumuyordum, ben bu haberi bir sindireyim" dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.