MOONLİGHT GÜZELLİK MERKEZİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

ÖZEL HABER 19.02.2024 - 17:22, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:22
 

MOONLİGHT GÜZELLİK MERKEZİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Moonlight Güzellik Merkezi 18 Şubat Pazar günü itibariyle Manisalılara hizmet vermeye başladı. Şehzadeler ilçesi Utku Mahallesi İbrahim Gökçen Bulvarı’nda (Ulupark’ın karşısı) açılan Moonlight Güzellik Merkezi, son model cihazlarla müşterilerine en konforlu hizmeti veriliyor. Hem erkeklerden hem de kadınlardan yoğun taleplerinin olduğunu belirten İşletme Sahibi Jale Kibaroğlu, Manisalıları güzellik merkezine davet etti.
Manisa’nın en işlek noktalarından biri olan Ulupark’ın karşısında açılan Moonlight Güzellik Merkezi, müşterilerine hizmet vermeye başladı. İşletme Sahibi Jale Kibaroğlu’da ETV ekranlarından Manisalı vatandaşlara seslendi. “CİHAZLARIMIZ MODERN VE KONFORLU” Kibaroğlu, “Yaklaşık 19 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bunca yıllık birikimimle artık kendi merkezimde müşterilerimize en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Biz daha çok medikal ürünlerle profesyonel bakımlar yapıyoruz. Cihazlarımız son model, konforlu ve müşterilerin rahat edebileceği şekilde hizmet veriyor.” dedi. “BAKIM, EPİlLASYON GİBİ BİRÇOK ALANDA HİZMET VERMEKTEYİZ” Kibaroğlu, “Hizmetlerimizin için cilt bakımı, lazer epilasyon, bölgesel incelme gibi işlemlerle her alanda hizmet vermekteyiz. Onun dışında ipek kirpik, kirik lifting, protez tırnak, kalıcı oje, kalıcı makyaj ve kaş gibi daha birçok alanda da hizmetimiz var. Açılışla birlikte hizmetimize başladık.” ifadelerini kullandı. “HEM ERKEKLERDEN HEM DE KADINLARDAN ÇOK TALEP VAR” Kibaroğlu, “Güzellik merkezlerinde erkeklerden de çok fazla talep alıyoruz. Erkekler lazeri çok tercih ediyorlar hatta cilt bölgesinde bayanlardan daha çok titiz bir şekilde bakım yaptırıyorlar. Göbek ve karın yağları gibi bölgesel incelmede erkeklerden çok talep ediyorlar.” şeklinde konuştu.  “HERKESİ MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ” Kibaroğlu, “Uzun yıllardır bu meslekteyim. Ben bu meslekte sadece işlemi yapmak değil, yaptığım hizmetler hakkında tüm Manisa halkına detaylı bilgiler vermek, güzel bir hizmet sunmak ve bizi tercih ettiği için kendilerini mutlu ve sıcak bir ortamda hissetmeleri için elimden geleni yapacağım.  Herkesi merkezime bekliyoruz.” diye konuştu. Belgin Koçak
Moonlight Güzellik Merkezi 18 Şubat Pazar günü itibariyle Manisalılara hizmet vermeye başladı. Şehzadeler ilçesi Utku Mahallesi İbrahim Gökçen Bulvarı’nda (Ulupark’ın karşısı) açılan Moonlight Güzellik Merkezi, son model cihazlarla müşterilerine en konforlu hizmeti veriliyor. Hem erkeklerden hem de kadınlardan yoğun taleplerinin olduğunu belirten İşletme Sahibi Jale Kibaroğlu, Manisalıları güzellik merkezine davet etti.

Manisa’nın en işlek noktalarından biri olan Ulupark’ın karşısında açılan Moonlight Güzellik Merkezi, müşterilerine hizmet vermeye başladı. İşletme Sahibi Jale Kibaroğlu’da ETV ekranlarından Manisalı vatandaşlara seslendi.

“CİHAZLARIMIZ MODERN VE KONFORLU”

Kibaroğlu, “Yaklaşık 19 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bunca yıllık birikimimle artık kendi merkezimde müşterilerimize en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Biz daha çok medikal ürünlerle profesyonel bakımlar yapıyoruz. Cihazlarımız son model, konforlu ve müşterilerin rahat edebileceği şekilde hizmet veriyor.” dedi.

“BAKIM, EPİlLASYON GİBİ BİRÇOK ALANDA HİZMET VERMEKTEYİZ”

Kibaroğlu, “Hizmetlerimizin için cilt bakımı, lazer epilasyon, bölgesel incelme gibi işlemlerle her alanda hizmet vermekteyiz. Onun dışında ipek kirpik, kirik lifting, protez tırnak, kalıcı oje, kalıcı makyaj ve kaş gibi daha birçok alanda da hizmetimiz var. Açılışla birlikte hizmetimize başladık.” ifadelerini kullandı.

“HEM ERKEKLERDEN HEM DE KADINLARDAN ÇOK TALEP VAR”

Kibaroğlu, “Güzellik merkezlerinde erkeklerden de çok fazla talep alıyoruz. Erkekler lazeri çok tercih ediyorlar hatta cilt bölgesinde bayanlardan daha çok titiz bir şekilde bakım yaptırıyorlar. Göbek ve karın yağları gibi bölgesel incelmede erkeklerden çok talep ediyorlar.” şeklinde konuştu. 

“HERKESİ MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ”

Kibaroğlu, “Uzun yıllardır bu meslekteyim. Ben bu meslekte sadece işlemi yapmak değil, yaptığım hizmetler hakkında tüm Manisa halkına detaylı bilgiler vermek, güzel bir hizmet sunmak ve bizi tercih ettiği için kendilerini mutlu ve sıcak bir ortamda hissetmeleri için elimden geleni yapacağım.  Herkesi merkezime bekliyoruz.” diye konuştu. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.