NURLUPINARLI GENÇLERDEN KURT'A COŞKULU KARŞILAMA

SPOR 23.03.2024 - 01:56, Güncelleme: 23.03.2024 - 01:56
 

NURLUPINARLI GENÇLERDEN KURT'A COŞKULU KARŞILAMA

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Nurlupınar Mahallesi gençleri tarafından coşkuyla karşılandı. Nurlupınarlı gençlerle ve kulüp yöneticileriyle bir süre antrenmanı izleyen Yavuz Kurt, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti.
Emin Kaçar Spor Tesislerinde Nurlupınarspor'un antrenmanını ziyaret eden Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Kulüp Başkanı Mehmet Salih Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Kurt, Nurlupınarspor'un büyük bir başarıya imza attığını ve Şehzadeler'in gözbebeği olduğunu söyledi. "CİDDİ ALIN TERİNİZ VAR" Bal Ligine yükselme maçlarında futbolcu ve yöneticilere başarı dileyen Kurt, şunları söyledi: "Nurlupınarspor Kulübü sporcularımızın, teknik heyetimizin ve yöneticilerimizin bu kutlu yolculukta çok gayreti ve ciddi alın teriniz var. Nasipse hedefe ulaşmak, kupayı kaldırmak üzeresiniz. Allah Play-Off maçlarında da başarılarınızı sürdürsün inşallah. Başarılı oyununuzun BAL Liginde de devam etmesini, şampiyonlukla sonuçlanmasını ve daha iyi liglere ulaşmanızı diliyorum." dedi. ÖZYİĞİT VE ÖZTEN DE ZİYARETE KATILDI Yavuz Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı. Belgin Koçak 
Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Nurlupınar Mahallesi gençleri tarafından coşkuyla karşılandı. Nurlupınarlı gençlerle ve kulüp yöneticileriyle bir süre antrenmanı izleyen Yavuz Kurt, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti.

Emin Kaçar Spor Tesislerinde Nurlupınarspor'un antrenmanını ziyaret eden Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Kulüp Başkanı Mehmet Salih Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Kurt, Nurlupınarspor'un büyük bir başarıya imza attığını ve Şehzadeler'in gözbebeği olduğunu söyledi.

"CİDDİ ALIN TERİNİZ VAR"

Bal Ligine yükselme maçlarında futbolcu ve yöneticilere başarı dileyen Kurt, şunları söyledi: "Nurlupınarspor Kulübü sporcularımızın, teknik heyetimizin ve yöneticilerimizin bu kutlu yolculukta çok gayreti ve ciddi alın teriniz var. Nasipse hedefe ulaşmak, kupayı kaldırmak üzeresiniz. Allah Play-Off maçlarında da başarılarınızı sürdürsün inşallah. Başarılı oyununuzun BAL Liginde de devam etmesini, şampiyonlukla sonuçlanmasını ve daha iyi liglere ulaşmanızı diliyorum." dedi.

ÖZYİĞİT VE ÖZTEN DE ZİYARETE KATILDI

Yavuz Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı. Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.