O KURSTA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

EĞİTİM 18.04.2024 - 17:36, Güncelleme: 18.04.2024 - 17:36
 

O KURSTA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda düzenlenen kurslarda kursiyerler, uzman öğretmenler eşliğinde eğitimler alıyor. Oldukça memnun olunan kurslar için kayıtlar ise devam ediyor.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren hanımlar lokali ve meslek edindirme kursları sayesinde kursiyerler hem ekonomisine katkı sağlıyor, hem de sosyalleşme fırsatı buluyor. BİRÇOK BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda, İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden uzman öğretmenler eşliğinde verilen kurslarda hanımlar; spor, örgü, resim, dikiş, oyun odası, bilgisayar, Kuran-ı Kerim, kuaför, nakış, iğne oyası, geri dönüşüm, İngilizce ve matematik gibi dilediği branşta eğitim görüyor. VATANDAŞLAR KURSLARDAN FAYDALANIYOR Sabah ve öğleden sonra verilen kurslardan hafta içi yüzlerce vatandaş faydalanıyor. Kurs kayıtlarının devam ettiği Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’na kayıt yaptırmak isteyen kursiyerler, Yenimahalle Malta Yolu Caddesi 45/A adresine gelerek başvuruda bulunabilir. (İHA)
Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda düzenlenen kurslarda kursiyerler, uzman öğretmenler eşliğinde eğitimler alıyor. Oldukça memnun olunan kurslar için kayıtlar ise devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren hanımlar lokali ve meslek edindirme kursları sayesinde kursiyerler hem ekonomisine katkı sağlıyor, hem de sosyalleşme fırsatı buluyor.

BİRÇOK BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’nda, İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden uzman öğretmenler eşliğinde verilen kurslarda hanımlar; spor, örgü, resim, dikiş, oyun odası, bilgisayar, Kuran-ı Kerim, kuaför, nakış, iğne oyası, geri dönüşüm, İngilizce ve matematik gibi dilediği branşta eğitim görüyor.

VATANDAŞLAR KURSLARDAN FAYDALANIYOR

Sabah ve öğleden sonra verilen kurslardan hafta içi yüzlerce vatandaş faydalanıyor. Kurs kayıtlarının devam ettiği Yenimahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursları’na kayıt yaptırmak isteyen kursiyerler, Yenimahalle Malta Yolu Caddesi 45/A adresine gelerek başvuruda bulunabilir. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.