Ordu’da beton yol çalışmaları devam ediyor

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2026 - 17:50, Güncelleme: 08.04.2026 - 16:57
 

Ordu’da beton yol çalışmaları devam ediyor

Ordu’da beton yol çalışmaları devam ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan güzergâhlarda beton yol çalışmaları sürdürülüyor.Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Kumru ilçesine bağlı Balı Mahallesi ile Konaklı Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda başlatılan çalışmalar devam ediyor. Ekipler, 1,3 kilometrelik güzergahta beton yol yapımını sürdürüyor. Yapılan çalışma ile yıllardır toz ve çamur sorunu yaşayan mahalle sakinleri, daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşuyor.Uzun süredir beklenen yolun betonla buluşturulması mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Balı Mahallesi Muhtarı Tahir Hazan, "Yıllardır özlemle beklediğimiz yolumuz beton konforuna kavuşuyor. Toz ve çamurdan dolayı mağduriyet yaşıyorduk. Çalışmalar başladı ve artık bitme aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Ordu’da beton yol çalışmaları devam ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan güzergâhlarda beton yol çalışmaları sürdürülüyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Kumru ilçesine bağlı Balı Mahallesi ile Konaklı Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda başlatılan çalışmalar devam ediyor. Ekipler, 1,3 kilometrelik güzergahta beton yol yapımını sürdürüyor. Yapılan çalışma ile yıllardır toz ve çamur sorunu yaşayan mahalle sakinleri, daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşuyor.
Uzun süredir beklenen yolun betonla buluşturulması mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Balı Mahallesi Muhtarı Tahir Hazan, "Yıllardır özlemle beklediğimiz yolumuz beton konforuna kavuşuyor. Toz ve çamurdan dolayı mağduriyet yaşıyorduk. Çalışmalar başladı ve artık bitme aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.