SAHTE PSİKOLOG GÖKÇE H.TEKRAR PAÇAYI ELE VERDİ

MAGAZİN 18.10.2023 - 16:54, Güncelleme: 18.10.2023 - 16:54
 

SAHTE PSİKOLOG GÖKÇE H.TEKRAR PAÇAYI ELE VERDİ

Gökçe H. İsimli şahıs kendini farklı kişilere matematikçi, doktor, psikolog, fizikçi, biyokimyacı ve yazılımcı olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilmişti.
Sosyal medyada "gaksoid" takma adını kullanan Gökçe H. isimli şahsın farklı kişilere doktor, psikolog, fizikçi, biyokimyacı, matematikçi ve yazılımcı olduğunu söyleyerek insanları dolandırdığı iddia edilmişti. Gökçe H. ile ilgili yeni iddialar paylaşıldı. Gökçe H.'nin kimliğine ve akıl sağlığına dair şüpheler olduğu takipçilerinin dikkatini çekince, sosyal medya paylaşımları incelendi ve  kişinin Psikiyatri doktoru M.O.’nun Satürn Psikoloji adlı kliniğinde psikolog olarak terapi verdiği ortaya çıktı. KENDİ TEAPİ MERKEZİNİ AÇTI İlgili kurumdan 2020 senesinde ayrılıp “Gökçe’nin yaşam atölyesi” adlı kendi terapi merkezini açtığı öğrenildi. Gökçe H.'nin Satürn Psikoloji adlı klinikte psikolog olarak çalışıp terapi hizmeti verdiği Doktor M.O.'nun paylaşımlarında ortaya çıktı. Söz konusu kişilerin paylaşımları incelendiğinde; Gökçe H.'nin ilk başta Doktor M.O.'nun hastası olduğu, daha sonra terapi süreci devam ederken gönül ilişkisi yaşadıkları anlaşıldı. ÖNCE SEKRETER, DONRA PSİKOLOG  OLARAK ÇALIŞTI Gökçe H.'nin Satürn Psikoloji’de önce sekreter, daha sonra terapist psikolog olarak çalıştığı görüldü. Gökçe H.'nin sosyal medyada sahte terapist olarak ifşa olmasıyla bu kişiden terapi alan mağdurlar dava sürecinde şikayetçi olacaklarını bildirdiler. Aynı klinikte çalışmış başka bir psikolog da dava sürecinde şahitlik edeceğini bildirdi. Konunun Türk Psikologlar Derneğine ve Türk Tabipleri Odasına iletildiği bildirildi. Türk Psikologlar Derneği, hukuki sürecin başlatıldığını söyledi. Tabipler Odası ise konunun İzmir Tabipler Odası tarafından incelendiğini söyledi. Haber Merkezi
Gökçe H. İsimli şahıs kendini farklı kişilere matematikçi, doktor, psikolog, fizikçi, biyokimyacı ve yazılımcı olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilmişti.

Sosyal medyada "gaksoid" takma adını kullanan Gökçe H. isimli şahsın farklı kişilere doktor, psikolog, fizikçi, biyokimyacı, matematikçi ve yazılımcı olduğunu söyleyerek insanları dolandırdığı iddia edilmişti. Gökçe H. ile ilgili yeni iddialar paylaşıldı. Gökçe H.'nin kimliğine ve akıl sağlığına dair şüpheler olduğu takipçilerinin dikkatini çekince, sosyal medya paylaşımları incelendi ve  kişinin Psikiyatri doktoru M.O.’nun Satürn Psikoloji adlı kliniğinde psikolog olarak terapi verdiği ortaya çıktı.

KENDİ TEAPİ MERKEZİNİ AÇTI

İlgili kurumdan 2020 senesinde ayrılıp “Gökçe’nin yaşam atölyesi” adlı kendi terapi merkezini açtığı öğrenildi. Gökçe H.'nin Satürn Psikoloji adlı klinikte psikolog olarak çalışıp terapi hizmeti verdiği Doktor M.O.'nun paylaşımlarında ortaya çıktı. Söz konusu kişilerin paylaşımları incelendiğinde; Gökçe H.'nin ilk başta Doktor M.O.'nun hastası olduğu, daha sonra terapi süreci devam ederken gönül ilişkisi yaşadıkları anlaşıldı.

ÖNCE SEKRETER, DONRA PSİKOLOG  OLARAK ÇALIŞTI

Gökçe H.'nin Satürn Psikoloji’de önce sekreter, daha sonra terapist psikolog olarak çalıştığı görüldü. Gökçe H.'nin sosyal medyada sahte terapist olarak ifşa olmasıyla bu kişiden terapi alan mağdurlar dava sürecinde şikayetçi olacaklarını bildirdiler. Aynı klinikte çalışmış başka bir psikolog da dava sürecinde şahitlik edeceğini bildirdi. Konunun Türk Psikologlar Derneğine ve Türk Tabipleri Odasına iletildiği bildirildi. Türk Psikologlar Derneği, hukuki sürecin başlatıldığını söyledi. Tabipler Odası ise konunun İzmir Tabipler Odası tarafından incelendiğini söyledi.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.