Salihli’de üreticilere budama ve gübreleme eğitimi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2026 - 16:29, Güncelleme: 11.02.2026 - 16:09
 

Salihli’de üreticilere budama ve gübreleme eğitimi

Salihli’de üreticilere budama ve gübreleme eğitimi
Manisa’nın Salihli Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik budama ve gübreleme eğitimi düzenlendi.Manisa’nın Salihli ilçesinde zeytin ve bağ üreticilerine yönelik budama ve gübreleme eğitimi düzenlendi. Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programa 72 üretici katıldı.Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitim, zeytin ve bağ ekibinde görevli konu sorumlusu personeller tarafından verildi. Program teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleştirildi.Teorik bölümde üreticilere zeytin ve bağda budama yöntemleri, terbiye teknikleri ve gübreleme uygulamaları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. Bitki gelişimi, verim artışı ve doğru bakım yöntemlerine ilişkin teknik detaylar paylaşıldı.Eğitimin uygulamalı bölümünde ise arazide pratik çalışmalar yapıldı. Uzman personeller eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda budama ve terbiye teknikleri yerinde gösterildi.
Salihli’de üreticilere budama ve gübreleme eğitimi
Manisa’nın Salihli Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilere yönelik budama ve gübreleme eğitimi düzenlendi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde zeytin ve bağ üreticilerine yönelik budama ve gübreleme eğitimi düzenlendi. Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programa 72 üretici katıldı.
Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitim, zeytin ve bağ ekibinde görevli konu sorumlusu personeller tarafından verildi. Program teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleştirildi.
Teorik bölümde üreticilere zeytin ve bağda budama yöntemleri, terbiye teknikleri ve gübreleme uygulamaları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. Bitki gelişimi, verim artışı ve doğru bakım yöntemlerine ilişkin teknik detaylar paylaşıldı.
Eğitimin uygulamalı bölümünde ise arazide pratik çalışmalar yapıldı. Uzman personeller eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda budama ve terbiye teknikleri yerinde gösterildi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.