SEDAT PEKER'DEN TİMES MEYDANI'NDA 100. YIL MESAJI

MAGAZİN 29.10.2023 - 16:43, Güncelleme: 29.10.2023 - 16:53
 

SEDAT PEKER'DEN TİMES MEYDANI'NDA 100. YIL MESAJI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayan mesajı New York’taki Times Meydanı'nda yer aldı. Peker, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili bir paylaşımını retweet'leyerek sessizliğini bozmuştu. TİMES MEYDANI'NDA YAYINLATTI Peker, bugün sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video daha paylaşarak Cumhuriyet'in 100. yılıyla ilgili mesajını ABD'nin New York şehrinde bulunan Times Meydanı'nda yayınlattığını gözler önüne serdi. "ŞEREF VE ATATÜRK SEVGİM TARTIŞMAYA AÇIK DEĞİLDİR" Sedat Peker'in Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayan mesajında, "Dünya Türklüğünün son gökbörüsü Reis Sedat Peker" ve "Benim bütün hayatım tartışmaya açık olsa da namus, şeref ve Atatürk sevgim tartışmaya açık değildir ve bu konuda çok ama çok iddialıyım" ifadeleri yer aldı. Peker, mesajın yayınlandığı anlara ait videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Haber Merkezi  
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayan mesajı New York’taki Times Meydanı'nda yer aldı. Peker, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili bir paylaşımını retweet'leyerek sessizliğini bozmuştu.

TİMES MEYDANI'NDA YAYINLATTI

Peker, bugün sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video daha paylaşarak Cumhuriyet'in 100. yılıyla ilgili mesajını ABD'nin New York şehrinde bulunan Times Meydanı'nda yayınlattığını gözler önüne serdi.

"ŞEREF VE ATATÜRK SEVGİM TARTIŞMAYA AÇIK DEĞİLDİR"

Sedat Peker'in Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayan mesajında, "Dünya Türklüğünün son gökbörüsü Reis Sedat Peker" ve "Benim bütün hayatım tartışmaya açık olsa da namus, şeref ve Atatürk sevgim tartışmaya açık değildir ve bu konuda çok ama çok iddialıyım" ifadeleri yer aldı. Peker, mesajın yayınlandığı anlara ait videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.