ŞEHZADELER HALKI BU KURSLARDA İNGİLİZCE ÖĞRENECEK

ŞEHZADELER 22.05.2024 - 10:31, Güncelleme: 22.05.2024 - 10:31
 

ŞEHZADELER HALKI BU KURSLARDA İNGİLİZCE ÖĞRENECEK

Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların yabancı dil becerilerini geliştirmelerine yönelik olarak A1 seviyesinde İngilizce kursları düzenliyor. Aynı zamanda Yabancı Dil Testi (YDT) seviyesinde eğitim de sunulacak olan kurslara katılım tüm vatandaşlara açık olacak.
Şehzadeler Belediyesi düzenleyeceği kurslarla, dil öğrenme sürecindeki temel bilgi ve becerileri edinmek isteyen yetişkinler için fırsat sunuyor. İngilizceyi etkin bir şekilde öğrenmek ve günlük hayatta kullanabilmek amacıyla düzenlenen kurslar, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. SON BAŞVURU 21 HAZİRAN’DA Son başvuru tarihi 21 Haziran olarak belirlenen kurslara katılmak isteyenlere çağrıda bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,  vatandaşların Kurşunlu Han'daki başvuru noktasıyla irtibata geçebileceklerini belirtti.  “KURSLARIMIZ HERKESE AÇIKTIR” Başkan Durbay, yabancı dillerin günümüzde önemli bir iletişim aracı haline geldiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamak, uluslararası alanda kendilerini ifade edebilmelerini ve fırsat eşitliği yakalamalarını amaçlıyoruz. Kurslarımız, dil öğrenme sürecinde ilk adımı atmak isteyen herkese açıktır" dedi. Haber Merkezi
Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların yabancı dil becerilerini geliştirmelerine yönelik olarak A1 seviyesinde İngilizce kursları düzenliyor. Aynı zamanda Yabancı Dil Testi (YDT) seviyesinde eğitim de sunulacak olan kurslara katılım tüm vatandaşlara açık olacak.

Şehzadeler Belediyesi düzenleyeceği kurslarla, dil öğrenme sürecindeki temel bilgi ve becerileri edinmek isteyen yetişkinler için fırsat sunuyor. İngilizceyi etkin bir şekilde öğrenmek ve günlük hayatta kullanabilmek amacıyla düzenlenen kurslar, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.

SON BAŞVURU 21 HAZİRAN’DA

Son başvuru tarihi 21 Haziran olarak belirlenen kurslara katılmak isteyenlere çağrıda bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,  vatandaşların Kurşunlu Han'daki başvuru noktasıyla irtibata geçebileceklerini belirtti. 

“KURSLARIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Başkan Durbay, yabancı dillerin günümüzde önemli bir iletişim aracı haline geldiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamak, uluslararası alanda kendilerini ifade edebilmelerini ve fırsat eşitliği yakalamalarını amaçlıyoruz. Kurslarımız, dil öğrenme sürecinde ilk adımı atmak isteyen herkese açıktır" dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.