SELENDİ’YE SAĞLIKLI ALTYAPI

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 11:14, Güncelleme: 09.10.2017 - 11:14
 

SELENDİ’YE SAĞLIKLI ALTYAPI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezine 4 buçuk milyon TL yatırım ile 25 kilometrelik altyapı çalışmasına başladı. Yapılacak olan çalışma ile ilçe merkezi sağlıklı ve kaliteli altyapıya kavuşacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı; Selendi ilçe merkezinde yer alan Ekrem Çimen, Şehit Yaşar Öz, Şehit Savcı Ethem Ekim, Park, Atatürk, Yavuz Sultan Selim, Tevfik Uğur caddelerine 4 kilometrelik yağmur suyu, 11 kilometrelik kanalizasyon ve 10 kilometrelik içme suyu hattı yapım işi için kazı çalışmalarına başladı. MASKİ, 4 buçuk milyon TL yatırım ile ilçe merkezine toplamda 25 kilometrelik altyapı ağı inşa edecek. “SAĞLIKLI ALTYAPI İÇİN KAZI ÇALIŞMAMIZ BAŞLADI” MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Selendi ilçe merkezi için hazırlanan projenin yüklenici firmaya yer tesliminin ardından kazı çalışmalarının başladığını belirtti. Aslay, “Selendi ilçe merkezinde özellikle geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan su baskınları başlattığımız çalışma ile son bulacak. Bununla birlikte ilçe merkezimiz sağlıklı altyapıya kavuşacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün'ün liderliğinde Manisa'nın 17 ilçesine dev hizmetler götürmeye devam edeceğiz” dedi.  
MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezine 4 buçuk milyon TL yatırım ile 25 kilometrelik altyapı çalışmasına başladı. Yapılacak olan çalışma ile ilçe merkezi sağlıklı ve kaliteli altyapıya kavuşacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı; Selendi ilçe merkezinde yer alan Ekrem Çimen, Şehit Yaşar Öz, Şehit Savcı Ethem Ekim, Park, Atatürk, Yavuz Sultan Selim, Tevfik Uğur caddelerine 4 kilometrelik yağmur suyu, 11 kilometrelik kanalizasyon ve 10 kilometrelik içme suyu hattı yapım işi için kazı çalışmalarına başladı. MASKİ, 4 buçuk milyon TL yatırım ile ilçe merkezine toplamda 25 kilometrelik altyapı ağı inşa edecek.

“SAĞLIKLI ALTYAPI İÇİN KAZI ÇALIŞMAMIZ BAŞLADI”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Selendi ilçe merkezi için hazırlanan projenin yüklenici firmaya yer tesliminin ardından kazı çalışmalarının başladığını belirtti. Aslay, “Selendi ilçe merkezinde özellikle geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan su baskınları başlattığımız çalışma ile son bulacak. Bununla birlikte ilçe merkezimiz sağlıklı altyapıya kavuşacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün'ün liderliğinde Manisa'nın 17 ilçesine dev hizmetler götürmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.