SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNİN YILDIZI DAMLA ERSUBAŞI: UYUŞTURUCU BATAĞINA DÜŞTÜM

MAGAZİN 22.12.2023 - 16:36, Güncelleme: 22.12.2023 - 16:36
 

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNİN YILDIZI DAMLA ERSUBAŞI: UYUŞTURUCU BATAĞINA DÜŞTÜM

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in iddialarına yanıt verdiği paylaşımda uyuşturucu kullandığını itiraf etti.
Oyuncu Damla Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in iddialarına yeni bir paylaşımla cevap verdi. Oyuncu yayınladığı videoda uyuşturucu kullandığını söyledi. ESKİ EŞİ VELAYET DAVASI AÇTI Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de boşandı. "İhanet" ve "şiddet" iddiaları sonrası yollarını ayıran ikiliden Mustafa Can Keser'in, eski eşi Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenildi. Mahkemeye başvuran Keser, Ersubaşı'nın yasaklı madde kullandığını söyleyerek kızlarının velayetini almak istedi. Mahkemenin çocukların velayetini baba Mustafa Keser'e verdiği bildirildi. Damla Ersubaşı konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Aradaki konular başkayken, bu şantaj bu tehdit çok eskiden başlamışken (video fotoğraf, hepsini anlatacağım, geçen sene bu zamanlar magazine verilmekle tehdit edilirken...) maneviyatla hele ki çocuklarımla vurulmak tam da yakışan bir davranıştı. Ben ne yaptıysam kendime yaptım, iyisi de kötüsü de her neyse ama sadece kendime ama iyi niyete bir kez kandım, gördüm ki sadece bir kumpastan ibaretmiş. Ne tehdit ne de şantaj asla ve asla boyun eğmeyeceğim! Yıllarca her türlü şiddete maruz kaldım, şimdi çocuklarım hedef alınmamalıydı" "BİR DÖNEM UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM" Velayet kararının ardından oyuncu sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı. Oyuncu, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Beni tehdit etti. 'Bunu aileme söylerim' dedi. 'Çocukları bana vereceksin' dedi. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı.
Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in iddialarına yanıt verdiği paylaşımda uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

Oyuncu Damla Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in iddialarına yeni bir paylaşımla cevap verdi. Oyuncu yayınladığı videoda uyuşturucu kullandığını söyledi.

ESKİ EŞİ VELAYET DAVASI AÇTI

Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de boşandı.

"İhanet" ve "şiddet" iddiaları sonrası yollarını ayıran ikiliden Mustafa Can Keser'in, eski eşi Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenildi.

Mahkemeye başvuran Keser, Ersubaşı'nın yasaklı madde kullandığını söyleyerek kızlarının velayetini almak istedi. Mahkemenin çocukların velayetini baba Mustafa Keser'e verdiği bildirildi.

Damla Ersubaşı konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Aradaki konular başkayken, bu şantaj bu tehdit çok eskiden başlamışken (video fotoğraf, hepsini anlatacağım, geçen sene bu zamanlar magazine verilmekle tehdit edilirken...) maneviyatla hele ki çocuklarımla vurulmak tam da yakışan bir davranıştı. Ben ne yaptıysam kendime yaptım, iyisi de kötüsü de her neyse ama sadece kendime ama iyi niyete bir kez kandım, gördüm ki sadece bir kumpastan ibaretmiş. Ne tehdit ne de şantaj asla ve asla boyun eğmeyeceğim! Yıllarca her türlü şiddete maruz kaldım, şimdi çocuklarım hedef alınmamalıydı"

"BİR DÖNEM UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"

Velayet kararının ardından oyuncu sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.

Oyuncu, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Beni tehdit etti. 'Bunu aileme söylerim' dedi. 'Çocukları bana vereceksin' dedi. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.